„5 ingrediente - Mese rapide și ușoare” - Noua carte de bucate a lui Jamie Oliver

Noua carte de bucate a lui Jamie Oliver, „5 ingrediente. Mese rapide și ușoare” s-a aflat pe locul al 4-lea în preferințele cumpărătorilor din standul Curtea Veche Publishing de la cea de-a XXIV-a ediția a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus.

Nu aveți destul timp pentru gătit? V-au mai rămas doar câteva lucruri în frigider și aveți nevoie de inspirație? Nicio grijă! „5 ingrediente”, noua carte a lui Jamie Oliver, se concentrează fără menajamente pe combinații culinare geniale de doar cinci ingrediente. Acestea se potrivesc de minune laolaltă, rezultând preparate delicioase, cu maximum de aromă, și totodată cu minimum de efort din partea voastră.
Sunt rețete incredibil de ușor de preparat, de la start și până la final, cu un timp de pregătire de doar 10 minute, după care cuptorul (ori aragazul) vă va desăvârși efortul.

Fiecare rețetă este încercată cu atenție înainte de a intra în această carte plină de bucate pentru fiecare, care pot fi preparate fără nicio bătaie de cap. Cu peste 130 de rețete și capitole despre pui, vită, porc, miel, pește, legume, salate, paste, orez și tăiței, deserturi, veți avea cu ce să vă potoliți nevoia de inspirație pentru mese rapide și ușoare.

Fiecare rețetă include un ghid vizual al ingredientelor, timpul de preparare, o metodă rapidă și ușor de urmărit, dar și câteva informații nutriționale, pentru ca totul să fie cât mai simplu și pe înțelesul tuturor.,În zilele noastre, lumea își arată dragostea pentru mâncare în toate modurile posibile – pe Facebook, Pinterest, YouTube, din vorbă în vorbă și cam peste tot pe unde au ocazia.
Așa aflăm diverse trucuri, ponturi și tehnici pe care le putem pune ușor în practică, mai ales că avem și din ce în ce mai multe referințe vizuale atrăgătoare. Intenția lui Jamie cu această carte este de a împacheta toate acestea și a le face disponibile într-un singur loc, împărtășind astfel rețete incitante, care prin natura lor sunt bazate pe trucuri, ponturi și tehnici inteligente.

Odată înarmat cu această carte, aș vrea ca fiecare dintre voi să gătească orice, cu plăcere, pornind de la zero – nu mai există nicio scuză să nu izbutiți! Am conceput-o  cât mai simplu cu putință, astfel încât orice novice să poată deveni autorul unor mâncăruri extraordinare, celebrând savorile a doar cinci ingrediente în oricare zi.
Iar asta, indiferent de ocazie – de la o cină rapidă în timpul săptămânii până la un îmbelșugat ospăț de weekend cu prietenii.
”, spune Jamie.

„5 ingrediente. Mese rapide și ușoare”, de Jamie Oliver este disponibilă pe curteaveche.ro la prețul de 90 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod