4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in aceasta primăvara


Facebook Twitter Comenteaza
4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in aceasta primăvara
Pentru această primăvară, studioul de dans Arthur Murray București propune patru dansuri în ton cu personalitatea fiecăruia, care ajută la depășirea asteniei de sezon, oboselii și stărilor de anxietate. Este știut faptul că fiecare dans are o personalitate aparte, așadar unele se pot mula perfect pe caracterul dansatorului și îl pot ajuta să se relaxeze și să aibă o stare pozitivă, într-un timp mai scurt.

Profesorii școlii de dans recomandă pentru această primăvară dansuri precum, tango, salsa, swing și vals ca remediu împotriva predispozițiilor astenice care apar la fiecare shimbare de sezon.
Cele patru dansuri sunt un mix între cele energice și cele lente, calme. Este foarte important ca participanții să își regăsească o parte din propria personalitate în dansul preferat, pentru că acesta să acționeze ca un panaceu asupra stărilor de oboseală.

Instructorii recomadă tangoul pentru cei cu o personalitate puternică, dar în același timp romantică. Tangoul este îmbinarea dintre o atitudine pătimașă, trăiri intense și o nuanță de romantism și candoare. Ritmurile tangoului transmit emoții puternice și creează o atmosferă intensă, plină de energie.


Pentru persoanele cu o fire în general energică, plină de vitalitate și umor ritmurile de salsa sunt cele mai potrivite pentru a se regăsi în caracterul dansului. Muzica și ritmurile vivace conduc la mișcări energice, înșiruiri de piruete și pași într-un tempo rapid.

Swing-ul este cel mai potrivit dans pentru persoanele care sunt caracterizate de o fire jucăușă, copilăroasă. Acest stil de dans păstrează ritmurile energice, muzica unde răsună acorduri de chitară electrică și tempo-ul alert susținut de instrumentele de percuție.
Swing-ul este un dans îndrăzneț, expansiv, care garantează un spectacol extraordinar și o atmosferă incendiară.

Valsul se mulează cel mai bine pe caracterul liniștit, delicat și calm. Mișcările fluide, ritmurile lente și diafane, transformă valsul lent într-un dans plin de grație, dansul care simbolizează dragostea si apropierea dintre parteneri. Pașii de vals dau senzația de plutire pe ringul de dans.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod