4 motive sa mergi la Sovata

Sovata este locul in care ii poti da restart corpului tau. Este excelenta pentru odihna, reabilitare si cresterea imunităţii organismului.
Natura are daruri nenumarate pentru sanatatea noastra. Trebuie doar sa fim deschisi si sa le accesam. Iata patru motive pentru care ar trebui sa incluzi Sovata in lista ta de destinatii:

1. Un peisaj de vis! Sovata este probabil una dintre cele mai naturale si mai pure regiuni din Europa. Padurile seculare, satele si traditiile bine pastrate, creaza o atmosfera cu adevarat magica. Aceasta regiune este totodata bogata în privelişti muntoase, natura pura, castele ca in basme si biserici. Pe langa acestea, te mai poti bucura  si de cateva monumente ale naturii, care te lasa fara rasuflare - Cheile Bicazului.

2.
Lacul Ursu - datorita salinitatii sale ridicate, de 300g/l la adancime. Apa sarata este acoperita de un strat de 10-15 cm de apa dulce provenita din precipitaţii. Acest strat actionează ca o bariera termica, concentrand razele solare asemenea unei lentile pana la o adancime de 2 metri. Fenomenul se numeste heliotermie.

3. Tratamentul cu apa sarata si namol sapropelic. Au efect intens antiinflamator si de diminuare a durerilor, atat imediat cat si pe termen de 3-6 luni posttratament. Cu ajutorul lor pot fi tratate afecţiuni cronice: locomotorii, ginecologice, respiratorii, neurologice şi dermatologice.

4.
Terapiile SPA. La Danubius Health Spa Resort poti alege dintr-o gama variata de masaje - masaj terapeutic, masaj revigorant, masaj de relaxare, masaj cu role fierbinti, masaj cu perie uscata, masaj plantar sau cu pietre vulcanice, impachetari, bai aromatice si tratamente faciale. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod