3 motive importante sa consumi mai multe lactate toamna

Este timpul ca sanatatea ta sa treaca, si in acest an, prin proba de foc a toamnei, care ii testeaza rezistenta in fata temperaturilor nehotarate din termometre, vantului ba cald, ba rece, si ploilor mohorate. Lactatele sunt mereu la datorie si devin, ca de fiecare data, cel mai puternic aliat al unui organism puternic si sanatos in fata acestui anotimp capricios!

Iata 3 dintre motivele esentiale pentru care lactatele sunt ajutorul ideal de care are nevoie organismul toamna!

1. Alunga astenia de toamna

Lactatele sunt cele mai bune prietene ale starii de bine.
Continutul crescut de calciu si nutrienti esentiali din lapte, iaurt, branza, cascaval, urda si alte lactate ajuta la combaterea depresiei si a melancoliei din sezonul rece. Gandeste-te numai la feliile de paine prajita alintate cu un strat generos de unt Koliba si dulceata de fructe sau la pizza aburinda pe care nu te mai saturi sa presari branzeturi diverse. Cascavalul sau urda Koliba raman intotdeauna alegerile ideale pentru cele mai gustoase si sanatoase retete de sezon!

2. Intaresc sistemul imunitar

Cand imunitatea tinde sa scada in zilele reci de toamna, lactatele bogate calciu, vitamine si alte minerale o ridica la loc, rapid si fara prea mult efort.
Cascavalul, urda si untul din gama Koliba, combinate cu legume sau fructe in retete delicioase si hranitoare, sunt doar cateva dintre lactatele care iti intaresc imunitatatea si iti protejeaza organismul impotriva infectiilor de sezon.

3. Energizeaza organismul

Oboseala, stresul si frigul care se lasa treptat peste intreaga natura sunt trei dintre cele mai mari pericole pentru sanatatea ta in sezonul de toamna. Te predispun la boli de inima, cancer, infectii, obezitate, diabet si alte afectiuni periculoase.

Tine piept efectelor nocive ale epuizarii fizice si surmenajului intelectual cu ajutorul lactatelor.
Fii creativ si istet in modul in care le strecori in meniul tau, pentru a nu te plictisi prea usor de ele! Alege intotdeauna retete sanatoase, preparate cu ingrediente cu continut energetic ridicat. Combina cascavalul clasic de la Koliba cu paste in savuroasele macaroane cu branza de care nu te saturi niciodata in anotimpurile reci. Nu uita nici de urda Ricoletka imbinata cu oua si lapte in placinte ori tartele delicioase de sezon.

 

Nu-i asa ca efortul tau de a-ti mentine sanatatea la cele mai inalte standarde in sezonul rece nu a fost niciodata mai gustos?!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod