12 ore de prospețime și de creativitate

Ca să fii creativă cu timpul tău și al familiei tale, e important să fii confortabilă și sigură pe tine. Vestimentația e esențială pentru o stare de bine și de încredere, așadar, acordă-i zilniv atenția pe care o merită.

Indiferent cu ce alegi să te îmbraci dimineața și independent de preferințele tale vestimentare, vei vrea ca să te simți fresh și de frumoasă întreaga zi, să te poți bucura cu adevărat de activitățile familiei. Și  crezi că ar putea cineva să te judece? Sigur că nu! Atunci când te poți baza pe hainele tale, când știi că nu își pierd prospețimea și că mirosul plăcut persistă, poți să te bucuri cu adevărat de provocările timpului liber.


Vara e un anotimp bun pentru activiăți și experiențe noi, așadar, îți propunem câteva provocări sau poate chiar misiuni. Așadar, ia familia de mână și bucură-te de vară!

Ce spui de Escape Rooms? Dacă ai o minte creativă și ingenioasă, dacă îți plac misterele și, în general, să rezolvi probleme rapid, o să iubești acest joc. Ideea e foarte simplă: ești într-o cameră încuiată din care trebuie să ieși, în 60 de minute, urmărind diverse indicii. Dacă ideea e simplă, însă, nu înseamnă că și jocul e simplu, așa că fii pregătită să implici toată familia! Camerele de evadare sunt un mare hit, așadar ai mari șanse să le găsești la tine în oraș!

Sau Geo Caching? Dacă ești pasionată de mistere și de călătorie, e foarte posibil să ți se potrivească.
Trebuie doar să ai un dispozitiv care să-ți înregistreze coordonatele geografice și un pic de chef de aventură. Jocul constă în a găsi obiecte mai mult sau mai puțin valoroase, dar foarte ascunse, la anumite coordonate GPS. E un mod foarte bun de a descoperi locuri noi, mai puțin turistice, de a-ți exersa abilitățile de orientare și de a implica familia într-un joc care vă va învăța pe toți ce înseamnă munca în echipă.

În general, nu lăsa vreun week-end să treacă pe lângă tine și petrece mult timp afară. Vei vrea, cu siguranță, să dezlipești copiii de calculatoare, telefoane și tablete, dar vei avea nevoie de o scuză bună.
Poate cel mai lucru pe care îl puteți face e să învățați un sport împreună sau să încercați o activitate nouă împreună. Longboard? Zbor cu parapanta? Surf? Nu te descuraja dacă nu te pricepi foarte bine, important e să încerci și să te bucuri de noi experiențe.

Oricum alegi să te bucuri de vară, fii cât mai activă și mai curajoasă. De acum încolo, pentru 12 ore de confort și de prospețime, bazează-te pe Lenor Super Concentrate, care e pregătit să-ți facă viața mai ușoară. Tehnologia inovatoare FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum cu un înveliș special care permite eliberarea treptată a parfumului.
În timpul spălării, microcapsulele de parfum sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

Ești pregătită pentru 12 ore de prospețime și aventură?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod