100 de ani de la brevetarea primei sticle Contur Coca-Cola

Astăzi, Compania Coca-Cola sărbătorește un moment memorabil în istoria sa. 16 noiembrie este ziua în care a fost brevetată prima sticlă Contur Coca-Cola - o creație unică, dezvoltată în anul 1915, de către Root Glass Company din Terre Haute, Indiana. Un secol mai târziu, formele neschimbate ale sticlei Contur au devenit un simbol internațional și o sursă de inspirație pentru artiști de renume, designeri și scenografi.

Pentru a marca data de 16 noiembrie și împlinirea celor 100 de ani, Compania Coca-Cola lansează în premieră un nou spot aniversar, de 15 secunde, disponibil în mediul online.
Noul clip aduce în prim plan sticla Contur și formele sale inconfundabile, pe ritmurile melodiei „Happy Birthday”. www.youtube.com/watch?v=QbiZYIG6aCQ

Pe parcursul anului 2015, 140 de țări din lume au sărbătorit 100 de ani de „săruturi” răcoritoare petrecute alături de figuri legendare așa cum sunt Elvis Presley sau Marilyn Monroe și de momente unice în compania artiștilor contemporani precum Rita Ora sau Avicii.

În România,Coca-Cola a dezvoltat un nou spot TV, a întâmpinat consumatorii cu provocări creative, panouri outdoor și clipuri video cu Delia și Connect-R.
Totodată, în baza unui concurs, fanii Coca-Cola au avut ocazia să devină protagoniștii panourilor aniversare, alături de cei doi artiști locali.

Mai mult, prietenii, angajatii și fanii Coca-Cola au luat parte la o adevărată experiență -  cu artă, muzică și film, descoperind istoria brand-ului și a sticlei Contur. Pe 21 mai 2015, într-un spațiu expozițional inedit, participanții s-au bucurat de colecția de peste 400 de sticle Coca-Cola ediție limitată, postere retro, instalații speciale, muzică live și surprize la tot pasul.

Tot anul acesta, în iunie 2015, Coca-Cola a inaugurat în Piaţa Universităţii un magazin                  Pop-Up și le-a oferit consumatorilor posibilitatea de a achiziţiona obiecte şi accesorii veritabile din lumea Coca-Cola, precum şi de a-și personaliza sticlele Contur cu propriile fotografii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod