10 vedete îmbracă rochii de mireasă la Târgul Ghidul Miresei!

În perioada 16-18 noiembrie, la Romexpo va avea loc cel mai mare târg de nunți al sfârșitului de an, eveniment ce adună aproape 200 de expozanți cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe.
Viitorii miri au parte de oferte speciale pe toată perioada târgului și pot descoperi și lichidările de stoc la rochii de mireasă, cu preţuri extrem de reduse (500-1900 lei).

În deschiderea Târgului Ghidul Miresei, vineri începând cu ora 12, vor avea loc prezentări de modă cu cele mai noi tendințe în materie de rochii de mireasă și de ocazie. Locul modelelor va fi luat de: Ioana Voicu, Anda Călin, Alessia, Diana Bișinicu,  Adina Halas, Maria Constantin, Natalia Mateuț, Adina (Heaven), Elena Ionescu și Roxana Blagu (ex-Trident).
Băieții de la Proconsul vor fi și ei prezenți, odată cu lansarea unui nou program artistic dedicat mirilor. Ei vor cânta celebrele piese precum: “Cerul”, “Tu” sau “Pentru tine”, potrivite pentru dansul mirilor.

La târg va fi prezentă și vedeta de pe coperta revistei Ghidul Miresei, Bianca Drăgușanu, care va prezenta în premieră propria Colecție 2019 de rochii de mireasă și de ocazie. 

În cadrul târgului, Carmen Brumă vine cu o nouă provocare pentru actualele mirese, viitoare mămici.
După ce a lansat programul de slăbit „Intră în rochia de mireasă”, de această dată va prezenta programul "Jurnal de gravidă – Cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos!".  Acesta este conceput pentru femeile gravide, şi include un ghid practic cu sfaturi utile precum și un meniu alimentar pentru fiecare zi din cele 9 luni de sarcină.  

Pentru cei interesați, detaliile referitoare la bilete, program şi concursuri pot fi găsite pe http://www.targulghidulmiresei.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod