10 reguli pentru a avea o viață frumoasă de la Kinga Sebestyen

Mereu energică și cu zâmbetul pe buze, Kinga Sebestyen dovedește a fi mereu un exemplu pentru cei din jur, pasionați de sport și nu numai. Renumita antrenoare de Kangoo Jumps are un tonus de invidiat și un optimism molipsitor. Și nu doar sportul o face să ajungă la această stare de spirit, ci și 10 reguli pe care le urmează cu strictețe și care o ajută să aibă o viață frumoasă, în armonie cu cei din jur.

Kinga dezvăluie cele 10 porunci care îi ghidează viața:

1. Iubiți ceea ce faceți. Nu vă complicați viața cu un job pe care îl detestați. Nu va aduce nimic bun, nici pentru starea voastră psihică ori fizică, nici pentru acel business.

2. Gândiți pozitiv.
Încercați să vedeți partea plină a paharului. Viața e scurtă, nu are rost să ne încărcăm mintea cu gânduri negative. Zilnic trebuie să zâmbim și să fim recunoscători pentru ce avem

3. Nu amânați. Anii trec foarte repede. Ce puteți face azi, faceți. Nu amânați. Fiecare clipă este prețioasă.

4. Fiți spontani. Schimbați planurile, dacă este nevoie, bucurați-vă de ce oferă surprinzător viața.

5. Respectați oamenii din jur. Avem cu toții dreptul de a fi apreciați și iubiți, chiar dacă nu ne cunoaștem ori nu suntem legați de o prietenie sau un grad de rudenie. Sentimentele pe care le emiți ți se întorc.

6. Zâmbiți și îmbrățișați des. Este atât de simplu, dar aduce atât de mult bine! Cu toții avem nevoie să fim apreciați și iubiți.

7.  Nu urâți și nu țineți ranchiună! Sunt sentimente atât de negative, de dăunătoare, de o energie foarte joasă.
Nu rezolvați cu ele absolut nimic, doar vă înnegrii sufletul și mintea.

8. Arătați întotdeauna ce simțiți. Nu țineți în voi. Împărtășiți cu ceilalți.

9. Ajutați atunci când puteți. Evoluăm dacă ținem aproape unii de ceilalți. Fiecare are propriile calități ce merită împărtășite .

10. Nu uitați niciodată că viața este un dar pe care să îl prețuiți. Chiar și lucrurile rele care se întâmplă sunt lecții pe care să le înțelegem. Orice are un rost în viață care duce la mai bine
”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga se pregătește pentru unul din cele mai importante proiecte din carieră: cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc duminică, 13 octombrie, în Piața Unirii din Oradea, unde, dacă vor participa peste 1300 de persoane, manifestarea va intra în Cartea Recordurilor.
Reprezentanții Guiness Book of World Records vor fi prezenți la eveniment și vor înregistra inițiativa. Întrucât numărul participanților trebuie verificat de reprezentanții Guiness, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps trebuie să se înscrie în prealabil în noua aplicație de mobil, JumpClass, care este gratuită.

Vorbim de un record mondial ce trebuie verificat și monitorizat de reprezentanții Cărții Recordurilor. De aceea, este necesar ca toți participanții să se înscrie în prealabil în aplicația JumpClass, ce poate fi descărcată pe mobil gratuit din magazinele iOS și Android. La eveniment aceștia vor primi ghete rebound pe care vor sări în acea oră specială.
Vom fi peste 1300 de persoane și vom intra astfel în Cartea Recordurilor. Fiecare persoană va primi la final diplomă de participare și de mulțumire pentru că a contribuit la includerea României în Guiness World Records
”, adaugă Kinga Sebestyen.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod