10 patrupede simpatice și-au făcut cont și își caută perechea pe Sentimente.ro


București – Iulie 2019 – Max, Ozzy, Sasha și Luna se numără printre cei mai noi membri ai site-ului Sentimente.ro. Zece patrupede jucăușe se alătură celor peste 1,7 milioane de utilizatori care își caută perechea pe platforma de dating. Inițiativa face parte dintr-un program-pilot menit să încurajeze adopțiile de câini, derulat în parteneriat cu asociația Big Hearts Society. Noii utilizatori necuvântători sunt dresați și sunt în căutarea unui cămin.
Cu toții ne dorim dragoste, indiferent că vorbim despre oameni sau despre... animale. Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din România, își dorește să sprijine dragostea în orice formă a sa, prin urmare a inițiat un program-pilot de adopție a animalelor fără stăpân prin intermediul platformei proprii. Astfel, 10 câini au primit câte un profil dedicat, iar acesta este promovat organic în timeline-ul fiecărui membru al site-ului de dating.

Înainte de orice, misiunea Sentimente.ro are ca prioritate promovarea dragostei, indiferent de sex, statut social, rasă.
Un animal de companie poate fi un partener de nădejde, care are mereu timp pentru tine, care oferă și primește dragoste. Peste 12% dintre utilizatorii activi Sentimente.ro au declarat că au sau că și-ar dori să aibă un animal de companie. În aceste condiții, ne bucurăm că Big Hearts Society este alături de noi în acest demers și sperăm ca acesta să fie doar primul pas dintr-un lung șir de adopții, a precizat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro.

Utilizatorii Sentimente.ro pot afla de pe profilul personal despre posibilitatea de adopție a unuia dintre cei 10 câini, fiecare dintre aceștia având o pagină de profil dedicată.
De asemenea, oricine poate afla detalii despre ei, indiferent dacă are sau nu cont pe site-ul de dating. Fiecare pagină de profil are o secțiune specială de share către cele mai populare medii sociale de comunicare, astfel încât informația să ajungă la persoanele interesate, fără ca acestea să fie nevoite să-și facă și cont pe Sentimente.ro.

Toți cei 10 câini sunt dresați și fac parte dintr-un program unic în țară, care vizează reabilitarea emoțională a câinilor abandonați sau abuzați, alături de dresajul lor.
Fiecare câine este pregătit pentru adopție, iar întregul proces este supravegheat de Asociația Big Hearts Society. Adopția se va finaliza dupa semnarea unui contract de adopție, homecheck și o perioadă de probă, astfel încât procesul să fie unul de succes, a precizat Carla Alina Buleanu, reprezentant al Big Hearts Society.

Câinii din proiectul-pilot sunt de talie mică, medie și mare, iar în descrierea fiecăruia au fost trecute, pe lângă date legate de aspectul fizic și starea lor generală, inclusiv trăsăturile lor, preferințele și condițiile în care ar trebui ținuți aceștia.
Toți câinii au fost sterilizați și microcipați, deparazitați și vaccinați. Ei au între 1 și 6 ani, sunt dresați și pregătiți să își găsească un cămin nou.

Pentru a face cunoștință cu Max, Anna, Ozzy, Didi, Luna, Bolek, Lola, Linda, Sasha și Marco intrați aici.  

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod