10 motive pentru a merge într-un retreat

Simți că oboseala, stresul și problemele cotidiene te apasă? Te-ai săturat de muncile casnice și de interminabilele ore petrecute la birou? Vrei să evadezi și să dedici doar timp pentru tine? Dacă răspunsul este da, soluția pentru tine este un retreat! O astfel de vacanță reprezintă escapada perfectă care, cu siguranță, te va îmbogăți spiritual și mental. Este prilejul ideal pentru a te redescoperi, a învăța lucruri noi și de a te relaxa în mijlocul naturii.

Country Spa Health & Beauty Retreat ți-a pregătit locația potrivită pentru a petrece un retreat de neuitat. Situat la mai puțin de 30 de minute de capitală, pe malul lacului Snagov, Country Spa Retreat îți pune la dispoziție un pachet complex de servicii special dedicate pentru a-ți regăsi echilibrul și starea de bine. Lasă-te răsfățată de tratamente corporale, adoptă o dietă sănătoasă sau află secretele medicinei alternative într-o zonă înconjurată de natură, cu acces la teren de sport, piscină, jacuzzi și alte facilități SPA.

Află de mai jos care sunt motivele pentru care trebuie să mergi într-un retreat:

1. Petreci timp cu tine -  În ultimul timp te-ai neglijat și nu ai mai avut timp pentru tine? Retreat-ul este cea mai bună ocazie pentru a te regăsi, a te gândi la nevoile tale și la ceea ce îți dorești cu adevărat.


2. Îți detoxifici organismul - Simți că haoticele obiceiuri alimentare adoptate de-a lungul timpului încep să îți afecteze sănătatea? Dacă da, atunci este timpul pentru un detox! Specialiștii îți vin în ajutor, concepându-ți un regim personalizat, ținând cont de preferințele tale alimentare și de istoricul medical. Profită de retreat alegând să iei masa la ore regulate, în mijlocul naturii. În cadrul programului Fit&Slim vei primi un regim personalizat și eficient, o rutină de exerciții fizice adaptată la nivelul tău de antrenament, sesiuni de mindfulness și yoga, terapii de remodelare și beauty, proceduri estetice alternative pentru desăvârșirea rezultatelor finale, toate menite spre reechilibrarea la nivel fizic, psihic și spiritual.

3. Înveți yoga și meditezi - Retreat-ul este un prilej oportun de a pune accent pe partea spirituală. Fie că ai mai practicat sau nu yoga sau mindfulness, profită de aceste momente de relaxare pentru a învăța noi tehnici de eliberare a stresului. Yoga nu doar că îți va tonifia corpul, dar te va ajuta și din punct de vedere mental. În timpul sesiunilor de yoga, participanții sunt încurajați să mediteze și să facă exerciții de respirație, să se concetreze profund și să elimine gândurile neproductive.


4. Te bucuri de masaj - Dacă te simți tensionată de la nenumăratele ore petrecute pe scaun sau la volan, un masaj de relaxare este tot ce ai nevoie pentru un trup reechilibrat. Și pentru că la Country Spa Retreat nimic nu este lăsat la voia întâmplării, îți vom identifica mai întâi tipul corporal ayurvedic (Vata, Pitta sau Kapha) iar apoi vom utiliza în terapiile tale produse ayurvedice Lakshmi, corespunzătoare tipologiei tale, pentru o eficiență sporită și rezultate satisfăcătoare. De asemenea, Terapiile cu uleiuri esențiale Young Living sunt special concepute pentru relaxarea ta, atât fizică, cât și mentală. Cu proprietățile sale uimitoare, aceste terapii alungă tensiunea și stresul acumulat în timp.

5.  Te răsfeți cu tratamente de înfrumusețare - În cadrul tuturor programelor sunt incluse și tratamentele de înfrumusețare. După bine meritata relaxare, urmează ca inclusiv părul tău să beneficiezi de ritualuri Spa. Chiar așa, grație liniilor de produse Simply Zen, care completează și complimentează perfect fiecare program în parte.

6. Te relaxezi la saună - Aburii din saună îți vor calma mintea și trupul, ajutându-te să scapi de toxinele din organism.
Dacă ai probleme respiratorii, sauna este un ajutor de nădejde. Country Spa Health & Beauty Retreat îți pune la dispoziție atât saună uscată, cât și saună umedă, precum și un jacuzzi în aer liber.

7. Admiri peisaje uimitoare - Natura și frumusețiile ei te ajută să obții echilibrul mental de care ai nevoie. În fiecare dimineață ieși în natură, respiră aerul proaspăt și lasă-te purtată de miresmele florilor. Ascultă ciripitul păsărilor și bătaia vântului foșnind printre copaci.  

8. Legi prietenii noi - Oamenii au nevoie de alți oameni pentru a evolua, iar retreat-ul poate reprezenta ocazia ideală de a găsi persoane cu pasiuni comune și de a lega prietenii care pot dura o viață!

9. Te dezvolți personal - Dale Carnegie spunea odată că „fericirea nu depinde de ceea ce ești sau de ceea ce ai. Ea depinde doar de ceea ce gândești”. Gândirea reprezintă modul în care ne proiectăm viața iar dacă aceasta este îngreunată de probleme, stres sau diverse traume din trecutul nostru, viitorul poate avea de suferit. Unul dintre scopurile retreat-ului este acela de a ne dezvolta latura personală, îmbogățind-o cu experiențe pozitive.


10.  Te distrezi - Întotdeauna într-un retreat vei fi încurajată să faci activități care te vor scoate din rutină. Vei învăța să faci lucruri noi și vei scăpa de stres. Poți opta pentru ore relaxante petrecute la piscină, „băi de pădure”, sesiuni de power-walking sau pur și simplu, te poți conecta cu natura în momentele dedicate relaxării.

Country Spa Health & Beauty Retreat este un centru complet de sănătate și îngrijire conceput pentru a te ajuta să îți regăsești echilibrul fizic și emoțional. Toate informațiile despre tratamentele disponibile în cadrul centrului spa, le găsești pe  www.countryspa-retreat.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod