WorldVentures s-a lansat oficial si pe piata din Romania

WorldVentures™, o companie internațională de călătorii cu structură de acționariat având cartierul general în Texas, Statele Unite, ce pune la dispoziția clienților săi o serie de produse și experiențe de stil de viață prin vânzarea de abonamente, a urcat de pe locul 915 pe locul 677 în clasificarea anuală Inc. 5000 a publicației exclusiviste Inc., ce privește companiile cu capital privat cu cea mai mare creștere din America. WorldVentures™ a primit acest loc pe baza creșterii sale cu 581% în ultimii 3 ani.

Astăzi lucrurile sunt pe cale să se schimbe, din bine în mai bine, deoarece România se alătură altor 29 de țări unde WorldVentures operează cu succes o afacere de peste de jumătate de million de clienți fericiți să călătorească înăuntrul și în afara granițelor în condiții superioare și la prețuri mai bune. Pentru că astfel va oferi românilor șansa să se bucure de mai multe DreamTrips locale, personalizate special și de asemenea va crea mai multe locuri de muncă la nivel local și va avea o contribuție semnificativă în creșterea economică locală.

Seviciile și călătoriile WorldVentures au potențialul să atragă călători din toată lumea, ceea ce va contribui la creșterea turismului intern.

Acești călători vor vizita și alte destinații-cheie din țară, având ca efect dezvoltarea sectoarelor industriei locale ce au legătură cu turismul. WorldVentures se bazează pe parteneriate cu furnizori de top și hoteluri de prim rang. Odată ce afacerea în România să fie oficial deschisă, DreamTrips va putea oferi și aici aceleași servicii de calitate care constituie un etalon de bază al companiei.

Dl. Jon McKillip, președinte WorldVentures International, întâmpină România spunând: “Creștem ca una dintre cele mai mari companii de vacanțe și călătorii din lume, așa că a fost o alegere firească să includem România în planul nostru de expansiune globală. De ce? Pentru că românii au dreptul la calitate superioara la fel cum au americanii, englezii sau germanii și pentru că România este una dintre cele mai frumoase țări din lume, iar frumusețile ei și ospitalitatea oamenilor merită un efort mai mare pentru a o promova și a atrage turiști străini care să experimenteze aceste lucruri. Noi suntem aici ca să dovedim nu doar că este posibil, ci realizabil.

În privința creșterii globale din ce în ce mai mari a companiei și a ce înseamnă aceasta pentru viitoarea extindere, Dl.

Kyle Lowe, Vice-Președinte Senior de Vânzări Globale și Expansiune Internațională prevede că România va deveni curând una dintre piețele internaționale cu cea mai rapidă creștere ale companiei. El a mai subliniat aspirațiile celui mai nou membru WorldVentures de a obține cele mai bune performanțe în vânzări, România fiind o piață-cheie la nivel european în următorii ani.

Și pentru că el cunoaște mai bine ca oricine modul în care această companie schimbă viețile oamenilor din toată lumea, el spune că „Astăzi mai mult ca oricând, WorldVentures își pune amprenta asupra industriei turismului și a industriei de vânzări directe pretutindeni în lume, deoarece clienții din fiecare piață sunt mai deciși ca oricând să arate că există o modalitate diferită de a călători în România și în afara ei, mai accesibilă, mai distractivă și mai plină de satisfacții, ceea ce permite atingerea oricăror recorduri de creștere.“ Kyle explică în continuare: „WorldVentures dăruiește și împarte bucurie într-un mod unic și specific.

Oferim experiențe de călătorie care transformă viețile oamenilor și felul în care aceștia interacționează unul cu celălalt“.

Principala preocupare a WorldVentures în România va fi orientată asupra următoarelor teme:
a.    Reînvierea potențialului turistic al României prin atragerea de vizitatori din străinătate într-un ritm accelerat;
b.    Stimularea culturii și spiritului antreprenorial prin dezvoltarea de programe consistente cu rezultate reale, atât la nivel local, cât și național;
c.    Tehnologie și inovație: lansarea aplicației DreamTrips™, cea mai avansată modalitate de rezervări online de călătorii disponibilă pe smartphone, lansarea programului de loializare DreamTrips™ Local (DTL) concomitent cu lansarea operațiunilor și anticiparea implementării altor instrumente ce vor schimba cu adevărat modul în care oamenii planifică, rezervă, călătoresc și se bucură de vacanțe.

În final, Dl. Lowe și-a exprimat încântarea față de acceptarea de către colegii din România a motto-ului WorldVentures, ce susține dezvoltarea personală și oferă tuturor oamenilor ocazia unor experiențe unice de călătorie: „Să-ți câștigi existența...

trăind!

Dacă devii membru al acestei companii, te vei alătura unei foarte mari familii“, a spus Kyle. „Nu mai suntem o companie americană. Am devenit o mare familie, pentru că fiecare din această zonă de business este un reprezentant al culturii noastre. WorldVentures schimbă viețile oamenilor și România este acum în mod oficial parte din companie. Mult succes!“.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daniel T pe 27 Nov 2017, 20:55
    hai sa fim seriosi...

    Dupa cum observati comentariile "acolitilor" totul e roz si frumos si ai sa zbori si prieteni si... rahat cu perje. Noi, potentialii, suntem aia care nu stim sa facem turism si nici nu avem prieteni, si doar Dreamshit te invata cum sa o faci cu stil. Pentru cei care deja se vad in avioane si piscine si dreq stie pe ce meleaguri, cu nu stiu ce prieteni wow, va rog sa va ganditi de doua ori inainte de a face pasul - daca nu te duce bibilica in aceasta chestie "fenomenala" vei avea doar de pierdut. Parerea mea despre conditiile lor vip este proasta de tot - tre' sa fii unul cam nescos pe la hoteluri, etc sa zici ca alea sunt conditii vip.

    0
    0

  • Adelin Tolan pe 31 Mar 2017, 10:48
    Excelent!!!

    Sunt membru in acest cel mai mare club de turisti din lume si am satisfactia sa arat zilnic oamenilor cum sa mearga in vacante de vis cat mai des si sa castige bani prin acest proiect fabulos care efectiv fascineaza pe toti cei care-l inteleg.

    5
    0

  • Endi pe 2 Mar 2017, 23:39
    Dreamtrip inseamna muuuult mai mult decat vacanta!!

    Inainte de club, pana la 28 de ani, nu zburasem niciodata. Acum, dupa 2 ani, am zburat de peste 10 ori, am vazut 9 capitale europene iar oamenii pe care i-am cunoscut cu ajutorul clubului mi-au devenit mai mult decat prieteni. Nu am inteles mai nimic la inceput , cand am auzit prima data de club, insa astazi ma ingrozeste gandul ca as fi putut sa spun nu, doar pentru ca nu intelesem exact ce reprezinta aceasta comunitate.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod