Un student român în finala europeană a competiției P&G “CEO Challenge”

13 tineri studenţi, reprezentând 4 universități din România, au fost selectați pentru a participa în prima rundă a competiției CEO Challenge. Dintre aceștia unul va face parte din echipa calificată în finala europeană de la Geneva.  Alături de reprezentanți din alte țări din Europa de Sud-Est, precum Grecia, Serbia și Bulgaria, studenții au avut sarcina de a-și asuma rolul de "Chief Executive Officer" și de a veni cu soluții pentru un scenariu de afaceri. În urma prezentărilor susținute, juriul format din angajați ai P&G a ales una dintre echipe pentru următoarea etapă a competiției.
Membrii acesteia vor avea șansa de a călători la Geneva, la centrul de design de brand al P&G, pentru a concura alături de tineri din întreaga Europă. Echipa câștigătoare include un student din România, unul din Bulgaria și unul din Grecia.

Competiția "CEO Challenge", aflată deja la a doua ediție, își deschide porțile către studenți din întreaga Europă. Inițiativa urmărește să-i ajute pe aceștia să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele, oferindu-le oportunitatea de a-și exersa gândirea analitică și de a lucra în echipă pentru a rezolva o provocare de business.
Evenimentul din acest an este ușor diferit, deoarece fiecare echipă este formată din studenți din țări diferite, cu scopul de a promova cooperarea într-un mediu multicultural.

Cel mai important premiu pe care l-au câștigat toți participanții constă în bogăția de cunoștințe obținute pe parcursul competiției prin colaborarea cu angajații P&G, precum și în experiența dobândită în timpul exercițiului de a transforma o idee într-un plan de afaceri concret. Concurenții din acest an au declarat că "CEO Challenge a arătat valoarea spiritului de echipă, deoarece, în doar câteva ore, oameni din diferite țări, cu limbi materne diferite, au fost nevoiţi să învețe să lucreze unul cu celălalt pentru a atinge un obiectiv comun".
În același timp, ei au avut ocazia să vadă modul în care P&G investește în dezvoltarea continuă a angajaţilor săi, aceasta fiind unul dintre pilonii săi de creștere.

CEO Challenge este o iniţiativă din cadrul programului “Împreună Construim Viitorul Tău ” (“Together We Build Your Future”), prin intermediul căreia P&G sprijină activ dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Aceasta cuprinde, printre altele, conferințe interactive, accesul la cursuri de pregătire inovatoare destinate angajaţilor P&G, precum și participarea P&G în foruri academice și la evenimente de resurse umane.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod