SEOmaxim

Scopul SEO este de a aduce trafic relevant catre pagina de site, iar acest lucru in zilele noastre este indispensabil, necesar, obligatoriu. Pentru a crea lagatura de succes intre continutul paginii si cuvintele-cheie care o definesc este nevoie de SEOmaxim.

Orice site are nevoie de SEO indiferent de natura lui, pentru a evolua, pentru a fi in fata si mai ales pentru a fi la indemana. Un SEO foarte bun va poate aduce trafic doar prin niste idei simple de content marketing. Servicii: Audit SEO pentru Site On-Page (identificarea tuturor problemelor tehnice si vizuale pe care un site le are); Analiza SEO Off-Page (analiza competitiei si identificare cuvintelor si frazelor cheie relevante pentru o structura de site care sa vanda); Studii de Caz si Analize SWOT de Marketing Online;
Promovare prin SEO pentru ca site-ul dumneavoastra sa apara in prima pagina a motoarelor de cautare Google si Bing;  Promovare prin Facebook, Anunturi, Bloguri, Forumuri pentru ca site-ul dumneavoastra sa beneficieze de un trafic targetat maximizat si repetitiv care va genera clienti; Creare si Dezvoltare Site-uri Web Optimizate pentru Google si Bing pe cuvintele si frazele cheie specifice afacerii ; Creare si Dezvoltare Aplicatii Web si Mobile Inteligente de tip CMS, CRM, ERP (sisteme de facturare online, management clienti etc) menite sa automatizeze procesele repetitive din cadrul companiei care sunt supuse greselilor umane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod