Scapă de birocrație şi câştigă timp! Schimbă sediul firmei ONLINE, fără să stai la cozi!

Procedura de modificare a sediului unei companii este acum disponibilă online si de la distanţă. Grija documentelor corect şi legal redactatate, a formularelor stufoase, a drumurilor şi a statului la cozi interminabile s-a sfârşit. Practica ne demonstreză că, în mod normal, toate operaţiunile necesare pentru funcţionarea în legalitate a unei companii însumează costuri foarte mari. Folosind platforma online eşti scutit şi de timpul petrecut inutil pe drumuri sau pe la ghişee iar costurile tale pot fi şi mai mici.

Schimbarea sediului social, deschiderea unui punct de lucru, adăugarea unui nou cod CAEN sau alte modificări ale firmei sunt posibile acum din fața calculatorului.
Practic, de la birou sau chiar de acasă se pot aduce modificările necesare şi utile firmei. O echipă intreagă se ocupă de tot procesul: de la redactarea documentelor necesare, până la depunerea și ridicarea actelor emise de Registrul Comerțului la finalul procedurii și comunicarea acestora către asociați. În plus, asigură şi partea de consiliere cu privire la operațiunea dorită, dacă este nevoie, consilierea fiind inclusă în mod gratuit atunci când apelezi la serviciile online.

Asociatul, sau toți asociații nu trebuie decât să semneze documentația comunicată de către echipa platformei.
Indiferent de operațiunea dorită, documentația se transmite online (prin email) și se ridică de un curier. Așadar, cu o aplicație mobilă de scanner sau un scanner și o adresă de email, compania îşi va desfăşura activitatea legal.

Cum funcționează platforma online de modificare a unei firme? Sunt doar 4 pași simpli la momentul plasării unei comenzi: completarea datelor de identificare necesare pe site;transmiterea prin email a documentelor solicitate de către specialiştii platformei;  acestia pregătesc documentația și o expediază solicitantului prin email sau curier pentru a fi semnată; un curier va ridica actele semnate și le va preda echipei acestea urmând a fi depuse la Registrul Comerțului, iar la finalul procedurii, după emiterea actelor, documentele sunt transmise, în original, tot prin curier.

Serviciile platformei online sunt disponibile în toată țara.
Nu contează dacă firma este din București, Cluj, Timiș, Constanța sau alte județe, deoarece procedura este aceeași indiferent de adresa.  Modificările se fac online și la distanță.

Pentru operaţiunea de modificare a unei companii, adminstratorul acesteia investeşte în timp petrecut pe drumuri la Registrul Comerţului, în drumurile în sine, în timpul pierdut la cozi şi în timpul petrecut pentru completarea formularelor şi a actelor necesare, în total costuri nejustificat de mari care pot fi evitate prin folosirea platformei online. Serviciile sunt disponibile pe platforma online, www.regnet.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod