"Sa muncim fara stres", de Eric Saunier

Un manual de supravietuire la locul de munca.

Hrana zilnica a omului recent este stresul. Stresul e cel mai globalizat produs, exportat din Asia pana in America. Munca, traficul infernal, relatiile cu ceilalti sunt factori care ne provoaca o stare de disconfort psihic. S-au metamorfozat si proverbele: spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cat de stresat esti.

Daca pe vremea lui Caragea se mai murea de ciuma, in prezent se moare zilnic de stres. Este motivul pentru care avem nevoie de un abecedar, de un ghid despre stres.

Glontul stresului te poate atinge oricand; ia-ti o vesta antistres.
In lumea nebuna si innebunita in care traim, "Sa muncim fara stres" nu este doar o lectura obligatorie, nu este doar o carte de capatai, e, pur si simplu, un manual de supravietuire.

Eric Saunier este consultant formator in gestiunea stresului si a dezvoltarii capacitatilor profesionale si comportamentale. De asemenea este inventatorul unei metode inedite pentru diminuarea stresului, adaptata activitatilor profesionale din zilele noastre.

"Sa muncim fara stres" este o sinteza a invataturilor orientale si occidentale, un manual de tehnici eficace, atat corporale cat si psihice, in vederea eliberarii de stres la locul de munca, a regasirii increderii in sine si a linistii interioare.

Poti cumpara cartea "Sa muncim fara stres", de Eric Saunier (titlu original: "Et si on travaillait sans stress!"), aparuta la Editura Curtea Veche in anul 2008, din librarii, la pretul de 22 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod