Proiecte care schimbă vieţi: voluntari în beneficiul a 583 de copii instituţionalizaţi

Pentru două sâmbete la rând, pe 15 şi 22 iulie, angajaţii Adient Trim Piteşti au luat parte la un amplu proiect de amenajare a unui centru dedicat copiilor instituţionalizaţi, aflat în comuna Arefu, judeţul Argeş. Echipele, formate din 20, respectiv 30 de voluntari impresionaţi de povestea locului au contribuit la amenajarea clădirii şi a curţii în care va funcţiona centrul, dar şi la construcţia unei anexe.

Odată finalizat, centrul va oferi şansa unei vieţi normale pentru 583 de micuţi aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, care vor avea un loc unde să îşi petreacă vacanţa.
Spunem mereu că echipa este extrem de importantă pentru noi, la Adient Trim Piteşti, iar performanţa o obţinem doar împreună. Acest proiect este o dovadă în plus, pentru că, în echipă, am contribuit la finalizarea unui proiect cu adevărat important pentru comunitatea locală. Prin implicarea lor, cei 50 de voluntari au reuşit să schimbe cât de puţin, în bine, vieţile a peste 580 de copii defavorizaţi şi vom răspunde favorabil de fiecare dată când sprijinul nostru va fi necesar“ a spus Liliana Bica, HR Plant Manager în cadrul Adient Trim Piteşti.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu organizaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti şi este doar unul dintre modurile în care Adient Trim Piteşti alege să se implice în comunitate.
În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.000.000 de maşini. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Fabrica ADIENT din Piteşti are în prezent 2.081 de angajaţi şi se află în plin proces de recrutare, ca urmare a planului de extindere a capacității de producție.
Compania este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de 5.500 de angajaţi și deţine 8 unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (material textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod