Prima impresie conteaza si in social media

Credeti ca noua generatie – milleniums – reuseste in cele 5 secunde, cat interactioneaza cu site-ul  sau pagina Facebook a brandului dumneavoastra - sa aiba o experienta placuta? Credeti ca reusiti sa o indemnati spre achizitie? Brandul in sine este o promisiune catre consumator - fiecare promisiune tinuta intareste identitatea brandului, fiecare promisiune incalcata o diminueaza. Toti banii cheltuiti pe un logo perfect, un site ca la carte, promovare ATL si brosuri, se vor dovedi inutil cheltuiti daca cel mai important factor – consumatorul – nu crede in promisiunea dumneavoastra.


E clar ca se poarta digitalul pentru ca e dinamic, atrage imediat atentia si se adreseaza personal publicurilor tinta sub forma celor mai provocatoare mesaje.

Mereu in cautare de modele customer experience (se zvoneste ca cele tip 3D vor deveni tot mai populare), trebuie sa tinem cont de cat de bombardat este bietul client. Mai ales ca stim cat de enervanti putem fi considerati daca nu venim cu o oferta relevanta. In acest an, noi vom da Cezarului ce-i al Cezarului: Social Media nu mai este o strategie, ci un canal media.

Veniti sa aflati cum sa anticipati dorintele clientilor in cadrul celei de-a 8a editii a Conferintei „Marketing in Direct” (29 Septembrie’16, Clubul Diplomatic Bucuresti).

Un eveniment devenit deja traditie in cercul specialistilor marcomm, „Marketing in Direct” aduce si de aceasta data in fata celor 250 participanti unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu.  Conferinta "Marketing in Direct" ofera marketerilor idei si strategii cu aplicabilitate imediata si aduce un plus de valoare prin studiile de caz prezentate.
Mai multe detalii despre Conferinta „Marketing in Direct” pe http://www.marketingindirect.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod