Oportunităţi de angajare pentru medicii specialişti Medicină de familie în Marea Britanie, post-Brexit



Paragona a finalizat prima etapă a acestui proiect prin recrutarea a 25 de medici specialişti Medicină de familie, din Europa, pentru a lucra pentru NHS în Lincolnshire, în nord-estul Angliei. În prezent, compania se concentrează pe recrutarea medicilor care urmează să profeseze în cabinetele din zona centrală a regiunii Midlands, unde 100 de specialişti urmează să fie recrutaţi şi instruiţi.

"Medicii specialişti Medicină de famile care aplică prin intermediul Paragona nu sunt obligaţi să dea examenele de limbă IELTS sau OET, care de obicei reprezintă o mare barieră pentru mulţi medici, fiind necesară obţinerea unui rezultat foarte ridicat la examenul IELTS.

Oferta Paragona are un avantaj important care le permite medicilor să depăşească această barieră. Compania noastră organizează cursuri intensive de instruire, gratuite, precum şi asistenţă în toate formalităţile legate de stabilirea într-o zonă necunoscută. Următoarea etapă are loc odată cu sosirea în Marea Britanie: fiecare specialist beneficiază de o pregătire suplimentară, unde discută detaliat despre diferenţele dintre activitatea unui medic specialist Medicină de familie din Marea Britanie şi din alte ţări.” - spune Kinga Łozińska, General Manager Paragona.

Puteţi găsi toate informaţiile necesare cu privire la recrutarea medicilor specialişti Medicină de famile care doresc să lucreze în NHS la www.paragona.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod