Monza Medical Academy - Program stiintific dedicat cadrelor medicale din Romania

Spitalul Monza continua dezvoltarea activitatii sale stiintifice, lansand un nou proiect stiintific formativ, Monza Medical Academy, dedicat tuturor medicilor din Romania, studentilor la Medicina, cat si rezidentilor.

In cadrul proiectului vor fi prezentate cazuri clinice speciale si complexe si vor fi realizate transmisiuni, in direct, din salile de operatii, din laboratoarele de hemodinamica, ecocardiografie, electrofiziologie si nu numai. De asemenea, vor fi organizate cursuri ECM, cat si workshop-uri “Live in a box cases”.

Dorim sa imbinam in aceste intalniri partea abstracta si de teorie a profesiei noastre, cu cea concreta si practica, prin prezentarea unor cazuri clinice selectionate, transmise in live streaming din sala de operatie, prin platforma web academy.spitalulmonza.ro, sau din laboratoarele noastre.In acelasi timp, medici consacrati si cu experienta din Italia, Germania, Grecia si din alte tari vor fi invitatii nostri si vor sustine conferinte in cadrul proiectului “Monza Medical Academy”, impartasind astfel expertiza lor acumulata de-a lungul anilor.”, precizeaza dr.

Gheorghe Cerin, directorul stiintific al Spitalului Monza.

In acest context, pe data de 9 martie, de la ora 13.30 va avea loc workshop-ul “Ecocardiografia in MitraClip- Partea I”, desfasurat in incinta Spitalului Monza. Prin transmisiune in direct din Spitalul San Gaudenzio-Novara (Italia), speakerii evenimentului vor fi Dr. Diana Benea, medic specialist cardiolog - Competenta Europeana in Ecocardiografie si Dr. Diana Botezatu, medic specialist cardiolog - Competenta Europeana in Ecocardiografie, alaturi de Dr.

Gheorghe Cerin, directorul stiintific al Spitalului Monza. Temele de discutie pe care acestia le vor prezenta sunt: "Algoritmul de Evaluare Ecocardiografica periprocedurala in selectia pacientilor" si "Experienta Mitraclip a Clinicii San Gaudenzio - Novara".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod