Miercuri afli cheia succesului în televiziune și teatru la Conferințele BookLand Evolution

Miercuri, 21 septembrie 2016, continuă la București seria de toamna-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația.

Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Facultatea de Marketing – ASE (sala Aula Magna).

În aceasta a doua zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Șerban Huidu – producător și prezentator TV, Daniela Nane – actriță și  Florentina Opriș – realizator și prezentator TV. "Sunt un tip orgolios, cu ‚gura mare și rea’ și destul de greu de contrazis, care dispretuiește ipocrizia, acceptând prostia oamenilor doar atunci când îmi furnizează subiecte pentru emisiune. Nimic nu se compară cu o carte bună sau cu bucuria de a scrie pe ea cu stiloul data și locul de unde a fost cumparată! Mi-a ramas asta din copilărie când, rafturile bibliotecii mamei erau burdușite cu cărți care aveau pe prima pagină data și locul de unde au fost cumpărate.
În goana noastră nebună după glorie, bani, virtute, evoluție socială și alte tâmpenii ale lumii moderne, aproape am uitat de starea aia de bine pe care o ai când termini de citit o carte bună! Citesc oricând cu drag IL Caragiale și Umberto Eco
” declară Șerban Huidu.

Pasiunea pentru dezvoltarea personală m-a facut să elaborez un sistem de lucru care, la cursurile mele, să le dezvolte copiilor forța gândirii, aptitudinea de a vedea și ceea ce e în spatele evidenței, să le susțină formarea unor inteligențe libere și active, care îi stimulează să fie creativi, inventivi, să caute răspunsuri, să găsească soluții, să afle, să aibă viziune, cu totul altceva decât ceea ce fac de cele mai multe ori la școală, unde li se cere doar să redea mecanic informații care, de multe ori, sunt departe de sfera lor de interes” spune Daniela Nane.

Am inteles de când eram copil, că este important să te clădești pe tine, că a avea succes este egal cu atitudine, principii și valori! Știu că valoarea este despre ceea ce ești capabil să oferi și nu despre cât poți să primești.

Atitudinea este foarte importantă iar principiile ‚sănătoase’ îți ghidează întreaga viață! Acesta este motivul prezenței mele alături de voi!” consideră Florentina Opriș.

Participarea la conferințe este GRATUITĂ. BookLand pune la dispoziția tinerilor şi platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii / organizatii din România.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod