"Metode de publicitate testate", de John Caples

Cartea de fata reprezinta "biblia" tehnicilor publicitare verificate, acum complet revizuita si actualizata pentru a reflecta piata competitiva din prezent.
Cartea de fata reprezinta "biblia" tehnicilor publicitare verificate, acum complet revizuita si actualizata pentru a reflecta piata competitiva din prezent.

Aceasta a cincea editie a cartii pastreaza claritatea, analiza impartiala, experienta testata de-a lungul timpului si ideile premiate, prezentate in editia originala, pe care insa le actualizeaza pana la momentul prezent. Prezinta tehnicile de vanzari verificate, care inlatura presupunerile din industria publicitatii, transformand-o intr-o adevarata stiinta cu rezultate sigure. De exemplu, vei invata cum sa:

  • scrii titluri de efect;
  • cresti puterea de vanzare a textului din reclama;
  • scrii un prim paragraf care sa il captiveze pe cititor;
  • creezi ilustratii si lay-out-uri care atrag atentia;
  • realizezi reclame mai mici care sa aiba rezultate mari;
  • obtii mai multe solicitari in urma reclamelor publicate;
  • creezi reclame care sa placa unei audiente de masa.

In acelasi timp, vei descoperi o sectiune complet noua, cu tehnici publicitare speciale destinate companiilor cu resurse limitate, secrete si tehnici practice despre testarea reclamelor, precum si o multime de studii de caz actualizate si reclame premiate ale lui John Caples.

Vei descoperi, de asemenea, tehnici de vanzari verificate, care inlatura presupunerile din industria publicitatii, transformand-o intr-o adevarata stiinta cu rezultate sigure.
De la scrierea titlului pana la o lansare a ofertei, de la descoperirea mesajului potrivit si pana la includerea lui in text, de la realizarea unui layout care vinde si pana la aplicarea tuturor testelor practice posibile. Caples iti arata pas cu pas cum toate reclamele tale se pot transforma in reclame de succes.

Vei invata de ce anumite reclame au succes, pe cand altele esueaza. Vei afla cum sa scrii titluri care ii atrag pe cititori, cum sa alegi ilustratii care sa iti vanda produsul si cum sa gasesti abordarea potrivita pentru publicul tau tinta. In plus, aceasta "biblie" a publicitatii iti mai arata:

  • 3 metode prin care sa obtii rezultate mari de la reclame mici;
  • 35 de formule verificate pentru a scrie titluri captivante si reclame pentru campaniile de direct mail;
  • 20 de metode prin care sa cresti puterea de vanzare a textului;
  • 32 de tehnici care vor determina mai multe solicitari din partea consumatorilor in urma reclamelor tale;
  • 17 metode prin care sa iti testezi si sa iti imbunatatesti reclamele;
  • 3 secrete pentru a scrie texte entuziaste si de efect.

Pornind de la notiunile elementare pentru realizarea reclamelor de succes si continuand cu metodele de imbunatatire a reclamelor care nu au succes, aceasta carte de referinta insumeaza toate sfaturile verificate de care ai nevoie.
Acum a fost actualizata pentru mediile curente, problemele cu care se confrunta publicitatea in prezent si pentru a vinde clientilor pretentiosi din ziua de azi.

Cartea "Metode de publicitate testate", semnata de John Caples si aparuta in anul 2008 la Editura Publica, poate fi cumparata din librarii, la pretul de 49 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod