Maria Anichiti, art designer: "Viaţa mi s-a schimbat radical după o călătorie în India"

Uneori, vieţile oamenilor se schimbă radical după experienţele de viaţă prin care trec. Este şi cazul Mariei Anichiti, care după o călătorie în India şi-a dat seama că vrea să facă o schimbare în viaţa ei şi că vrea să-i ajute pe ceilalţi. La 30 de ani se declară o femeie împlinită, art designer, cu ceva experienţă la activ. În urmă cu câţiva ani, tânăra Maria Anichiti avea alte pasiuni, printre care şi călătoriile, însă după ce a cochetat cu câteva domenii şi-a ales drumul în viaţă.
Însă după o călătorie la Londra şi o alta în India, unde a vizitat cele mai luxoase locuri, a decis că este momentul să se apuce de design de interior şi să o facă pentru oameni care au gust şi îşi permit.

„Îmi place ce fac acum, mi-am găsit împlinirea în design interior. Am făcut cursuri de design la Sala Dalles iar alţi doi ani i-am făcut la Londra. Este o meserie în tendinţe care se caută mai nou, ideile tale sunt sau nu plăcute de cei cu care colaborezi. Mie îmi place foarte mult ce fac, pot spune că am gust şi o fac cu mare plăcere.
Trebuie să ştiţi că sunt locuri, case, apartamente, în care dacă nu simt că trebuie să o fac, nu mă implic. Trebuie să fie o karmă bună în jurul locului respectiv, trebuie să fiu atentă cum combin culorile, luminile, cum trebuie să aranjez lucrurile în casă ca să aibă prosperitate şi fericire. Am realizat multe interioare şi sunt mulţumită de rezultat, aşa cum au fost şi clienţii mei mulţumiţi. De cele mai multe ori gusturile noastre au ajuns la un numitor comun şi ideile mele au prins bine
”, ne-a povestit Maria Anichiti.


Maria are multe idei şi crede că această afacere este una mai mult pentru tinerii din noua generaţie, cei care ştiu exact ce vor să găsească în căminele lor. „E important să ai un dezvoltat simţ artistic, să cunoşti noţiuni de desen tehnic şi de geometrie descriptivă, cu alte cuvinte să vezi în spaţiu. Un proiect de design interior include de la coloristica pereţilor până la mobilier, pardoseală, accesorii şi finisaje. Profesiunea este una foarte căutată pe piaţă, deoarece tot mai multe persoane apelează la specialişti pentru individualizarea spaţiului locuit.
Amenajarea de locuinţe trebuie realizată astfel încât clientul să se identifice cu acel spaţiu, să se simtă confortabil
. Şi când te gândeşti că înainte de a începe să călătoresc aveam alte pasiuni, îmi plăceau alte lucruri”, a tânăra care şi-a transformat pasiunea în afacere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod