Luni incepe maratonul Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din Romania

Cel mai puternic eveniment de business din tara, reuneste si in acest an, leaderi romani si straini,  CEO, GM si profesionisti care au impus ritmul si tendintele din domeniul afacerilor. Participanti din toata tara vor fi prezenti la Zilele Biz 2016, care se desfasoara in perioada 14 - 18 noiembrie, la Hotel Novotel Bucuresti. Acestia vor avea ocazia sa interactioneze si sa discute oportunitati de business cu profesionisti din peste 200 de companii de top cunoscute la nivel global.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care doresc sa dezvolte afaceri de succes, sa gaseascaa solutii optime si sa aplice strategii de business care sa determine o crestere constanta.

Revista Biz a pregatit cinci zile de conferinte, prezentari si dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia romaneasca: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.

Printre invitatii editiei se numara: Radu Timis, CEO Cris-Tim; Iulian Stanciu, CEO eMAG; Sergiu Mircea, Director Marketing si Comunicare Banca Transilvania; Mihai Marcu, Presedinte CA MedLife; Marian Gazdik, Director Startup Grind Europe; Antonio Eram, Founder & CEO Netopia; Dan Lazarescu, Senior Manager Bosch; Bogdan Balaci, Director General Philips Lighting Europa SE; Virgil Soncutean, Director General, Allianz-Tiriac Asigurari; Cosmin Vladimirescu, Country Manager, MasterCard; Roxana Sunica, Director Marketing, Asociatia Recolamp; Adrian Botan, Global Executive Creative Director, McCann Worldgroup; Anca Ungureanu, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank; Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania; Laura Barbu, Brand & Marketing Communication Director, Vodafone, Denisa Mihai, PR & Advertising Manager Romania & Moldova, Avon Cosmetics si Beata Biel, Media Trainer Specialist, Google News Lab Europa Centrala si de Est.
    
Conferinta Zilele Biz se adreseaza persoanelor de decizie din companii, antreprenorilor, managerilor inovatori, publicitarilor si tuturor celor care doresc sa-si dezvolte afacerea si sa se conecteze la o audienta de business de top.

Evenimentul se afla la cea de-a 15-a editie si va avea loc in perioada 14-18 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucuresti.
Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro si pe Facebook event.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod