La DallesGO Camelia Negrea te învață secretele Hairstyling-ului

Dacă îți dorești să faci din pasiunea ta pentru Hairstyling o meserie de succes, DallesGO este locul în care acest vis poate deveni realitate. Începând din această toamna, Camelia Negrea se alătură portofoliului DallesGO, unde va preda cursurile de Coafură și Tunsoare.
Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, multe premii importante și colaborări cu vedete, designeri, emisiuni TV și reviste glossy, Camelia Negrea promite să-ți împărtășească cele mai ascunse secrete de hairstyling care în trei luni te vor transforma într-un adevărat prefesionist. Alege unul dintre cele două cursuri pe care hairstylistul vedetelor le va preda, iar la final  vei obține diplome acreditate care să ateste pregătirea ta profesională.

La cursul de Tunsoare vei studia tehnicile de bază, tipurile de fizionomie sau cum să direcționezi clientul spre o tunsoare care să îl avantajeze.
Vor fi trei luni pline, cu teorie, dar mai ales practică, în care vei studia și exersa pe modele reale, ajungând ca la finalul cursului să stăpânești foarte bine tot ceea ce ai învățat.

Iar pentru că un hairstylist profesionist stăpânește foarte bine și arta coafatului, DallesGo îți pune la dispoziție și cursul de Coafură. Tot alături de Camelia Negrea vei descoperi ultimele tendințe în coafură și styling profesional, formându-ți mâna prin realizarea unei colecții de coafuri spectaculoase.
La finalul celor 12 săptămâni intensive vei ști să folosești ustensilele și produsele de styling pentru obținerea texturilor dorite și vei stăpâni toate tehnicile de coafat.

Din portofoliul DallesGo nu lipsesc cursurile cu tradiție: Stilism și Tendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce și Public Speaking.

Urmează-ți pasiunea și rezervă-ți un loc chiar acum! www.dallesgo.ro/ info@dallesgo.ro / 0769.041 711.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod