Kent Hoffman, cunoscut psihoterapeut american, va susține la București un seminar mindfulness

Garbo.ro facilitează o șansă unică de a-l întâlni și de a accesa cunoașterea și învățăturile cunoscutului psihoterapeut american, Dr. Kent Hoffman, prin intermediul unui seminar mindfulness Tenderness@Core, de o zi, care va avea loc în data de 12 mai 2018, la București.

Datorită experienței în domeniu și devotamentului pentru munca sa, Dr. Kent Hoffman este unul dintre acei oameni care au capacitatea de a-ți influența viața în moduri profunde. Astfel, seminarul Tenderness@Core are ca scop atât promovarea practicilor de sănatate pshio-emoțională dezvoltate de Dr.

Kent Hoffman, pe parcursul celor peste 40 de ani de experiență, cât și strângerea de fonduri în scop caritabil. 100% din veniturile obținute din bilete vor fi donate către casele de copii: CASA DE COPII "MAICA DOMNULUI" din Cluj-Napoca și CASA DE TIP FAMILIAL "SFÂNTUL STEFAN", Vita - Bistrița.

Seminarul se adresează în primul rând adulților aflați într-un moment al vieții în care au nevoie de unelte eficiente și coerență - o înțelegere clară a naturii umane și a propriilor suferințe, întrebări sau goluri, pentru a se reașeza pe un făgaș benefic lor.

Astfel, aceasta este o ocazie unică de a accesa cunoașterea și învățăturile doctorului Kent Hoffman.
Cunoscut îndeosebi datorită muncii sale în domeniul teoriei atașamentului și programului Circle of Security, dedicat părinților și creșterii copiilor, în cadrul seminarului organizat de Garbo.ro, Kent Hoffman va prezenta o nouă tehnică de mindfulness pe care a creat-o în baza experienței sale și pe care a denumit-o “Tenderness-at-the-Core”.

Cuvântul <<tandrețe>> este un termen pe care îl folosesc ca să rezum ceea ce fiecare dintre noi are nevoie și care se află în centrul dezvoltării armonioase: alinare și plăcere.

În primii ani de viață, tema principală a ceea ce orice copil are nevoie este chiar acest lucru: cineva care ne vede valoarea și vrea să fie cu noi doar pentru simpla bucurie de a fi împreună (plăcere). Avem nevoie și de cineva cu care să împărțim durerea noastră și care să ne ajute să facem sens a ceea ce este dificil (alinare). Odată ce aceste doua ingrediente sunt la locul lor, avem <<tandrețea-ca-esență>> și suntem capabili să mergem în lume cu încredere. Autonomia urmează tandreții și nu invers.”, spune Dr. Kent Hoffman.

Specialistul consideră că acest seminar unde vom învăța cum să accesăm acest element fundamental al existenței umane, este un cadou pe care îl face cu ocazia venirii sale în România, celor care vor fi prezenți la eveniment, dar și copiilor aflați în nevoie.

In cadrul acestui eveniment poti sa descoperi, prin intermediul specialistului Kent Hoffman, practica tandreții „Tenderness@Core”, un mod de a fi mai bine în viețile noastre. Afla aici mai multe detalii despre seminarul Tenderness-at-the-Core.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod