Haluk Ziya Kurcer, Presedintele Kanal D, desemnat „Man of the Year” la Gala Men’s Health 2016

Luni, 12 decembrie, la Gala Men’s Health – Men of the Year 2016, Haluk Ziya Kurcer, Presedintele Kanal D, a primit distinctia „Man of the Year” pentru Leadership.
Kanal D a devenit, sub conducerea lui Haluk Ziya Kurcer, televiziunea cu cea mai spectaculoasa crestere intr-un mediu de business extrem de concurential. Haluk Kurcer si-a inspirat oamenii prin propriul exemplu, i-a facut sa creada in posibilitatile nelimitate ale creativitatii. Cu o echipa unita, conectata permanent la asteptarile publicului, in 2016, Kanal D s-a clasat pe locul 2, in topul televiziunilor din Romania, cu emisiunile din Prime Time (20:00 -24:00), la nivelul publicului din intreaga tara si al publicului de la orase.
De asemenea, in luna noiembrie a acestui an, Kanal D a fost lider de piata in Prime Time, la nivelul intregii tari.

Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Ana-Maria Barnoschi au fost printre vedetele prezente la evenimentul Men’s Health. Printre personalitatile care au fost premiate se numara detinatorii medaliei de argint de la Jocurile Olimpice 2016 – Florin Mergea si Horia Tecau, jucatorul de rugby Florin Vlaicu, trupa Carla’s Dream, Simone Tempestini, campion roman din WRC Juniori.

Ilinca Obadescu, prezentatoarea Jurnalului de weekend Kanal D si a rubricii Stirilor „Ce faci in weekend?”, difuzata in fiecare joi in principalul grupaj informativ al zilei, a urcat pe scena pentru a oferi distinctia lui Cosmin Vladimirescu, general manager MasterCard Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod