Făgăraș Winter Action Sports Team - pentru comunitatea sporturilor active din România

După ce a devenit batonul oficial al sporturilor active, fiind primul brand românesc de batoane care a sponsorizat o echipă de downhill din țară, Făgăraș dă startul sezonului de iarnă cu o echipă mixtă de ski și snowboard freestyle. Echipa este compusă din cele mai hot talente ale disciplinelor, snowboarderul Gergo Iszlay și skiorul Koppany Pap. Gergo Iszlay are numai 20 de ani și este originar din Miercurea Ciuc.

După terminarea liceului, a ales să se mute în Austria, unde se poate perfecționa participând la cele mai importante competiții internaționale de snowboard.

Printre premiile câștigate se numără: Snow on fire 2014 (Harghita Mădăraș) - locul 1 categoria rookies, Snow on fire 2015 - locul al 2-lea categoria adulți, R.A.T. Season Ender 2015 (Transalpina) - locul al 3-lea și best trick. De asemenea, anul trecut a participat la Cupa Europeană în Landgraf, Olanda, și chiar la sfârșitul lui noiembrie a participat la Cupa Europeană în Kaunertal, Austria, la secțiunea Slopestyle.

Koppany Pap s-a apucat de ski pe când avea numai 5 ani, iar în prezent este cel mai bun skior din România, la secțiunea freestyle.
Cu toate că are numai 20 de ani, are în palmares până în prezent multe medalii printre care: Tușnad Big Air 2012: locul 1, Snow on Fire 2012: locul al 2-lea, Snow on Fire 2013: locul al 3-lea, Arena Platoș Freestyle Open 2014: locul al 2-lea și Best trick, Snow on Fire 2014: locul al 2-lea, Arena Platoș Freestyle Open 2015; locul 1 și Best trick, Snow on Fire 2015: locul al 2-lea și AMP Sessions R.A.T. 2015: locul 1. Făgăraș este una dintre primele mărci de batoane din România, existând pe piață din anii ’60.  Fiind ușor de consumat, este un mini pack de recharge, consistent, potrivit pentru micile pauze în timpul activităților tip sesiuni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod