Cursuri after-work la DallesGO Summer School

DallesGO Summer School te așteaptă la peste 20 de cursuri interactive și profesori cu nume sonore din domeniul industriilor creative. Dacă ești pasionată de Stilism, Hairstyling, Make-up, Fotografie, Social Media, Cooking, Design sau Actorie, le poți învăța acum pe toate la cursurile after-work de la Universul DallesGO, cea mai cool opțiune de a-ți urma pasiunea profesională în timpul liber.

Kristina Dragomir te invață cum se confecționeză pălăriile, Mihaela Glăvan îți împărtășește din universul fascinant al creării pantofilor, iar Maria Filipescu te însoțește de-a lungul complexelor tehnici și procedee ce alcătuiesc designul de bijuterii.

Dacă îți place moda, Irina Markovits și Ovidiu Buta te ajută să-ți construiești o carieră de stilist în doar trei luni, iar Lena Criveanu și Doina Levintza te însoțesc pe drumul plin de provocări al creării unei colecții vestimentare.
Sau poate te interesează să-ți dezvolți cunoștințele pe online. Alături de Marian Becheanu și Raluca Radu vei analiza campaniile Google Adwords, Adsense și Analytics și tot ceea ce ține de marketing online, iar la cursul de social media, predat de Monica Jitariuc, vei afla cum funcționează rețelele de socializare și ce trebuie să faci pentru a atinge succesul în mediul online.

La cursul de Cooking vei experimenta gusturi, ingrediente, texturi, arome și idei alături de Chef Liviu Chiorpec, în timp ce Ana Consulea te va învăța secretele preparării celor mai delicioase deserturi.

Nu lipsesc din portofoliul DallesGO cursurile cu tradiție: Stilism și Tendințe în modă, Make-up, Hairstyling, Cosmetică, Design, Fshion BusinessFotografie, Video, Interior Design, Actorie, Mindfulness, PR, E-commerce sau Public Speaking. Până pe 30 mai beneficiezi de o reducere de 40%. Alege ceea ce ți se potrivește din portofoliul DallesGO și pregătește-te de întâlnirea cu succesul!
Mai multe detalii pe: www.dallesgo.ro. Partener media: www.eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod