Cupa de Gimnastică Andreea Răducan- Ediția a VII-a, Bârlad, 6-7 Mai 2017

Peste 150 de gimnaste din țară sunt așteptate să participe la Cupa de Gimnastică Andreea Răducan, Ediția a VII-a.

Cupa Andreea Răducan, competiție de gimnastică inițiată și organizată de campioana olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Evenimentul va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, 6 și 7 mai 2017, începând cu ora 09:30, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic A.I. Cuza din Bârlad. Cu ocazia celei de-a VII-a editii sunt asteptate peste 150 de gimnaste care se antrenează la 14 cluburi din țară.

Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 şi 2, cu vârste cuprinse între 8 - 10 ani.

Acestea se vor întrece pentru podium în cadrul celor cinci probe individuale: sărituri, paralele, bârnă, sol și individual compus, precum și în cadrul competiției pe echipe. Toate gimnastele participante vor fi răsplătite cu premii în produse, iar caștigatoarele vor primi și premii în bani, diplome și trofee, în functie de performanța obținută în cadrul competiției.

Suntem la cea de-a 7-a ediție a acestei competiții. În fiecare an aștept acest eveniment la fel ca micile gimnaste care urmează să intre în concurs, cu emoție și bucurie.

Este o responsabilitate și, alături de echipa cu care lucrez, ne asumăm implicarea în drumul spre înalta performanță a acestor fetițe. Vă așteptăm alături de noi!”, a povestit Andreea Răducan.

La eveniment vor participa 14 cluburi din țară: CSSG Focșani, CSS Buzău, CSS Steaua București, CS Dinamo București, CS Farul Constanța, CSS1 Constanța, SCM Bacău,  CSS Sibiu, CSNC Onești, CSS Galați, CSS Viitorul Cluj, CSS Dinamo București, CSA Steaua București, CSS Bârlad. BCR este partenerul oficial al ediției din 2017, fiind cel de-al doilea an în care susține Cupa Andreea Răducan de la Bârlad.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Bârlad și beneficiază de sprijinul Direcției pentru Sport a Județului Vaslui, al Asociației pentru Gimnastică Vaslui, al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, precum și al Federației Române de Gimnastică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod