#Creativo, evenimentul care încurajează creativitatea fără margini

Românii creativi pasionați de modă și design sunt așteptați pe 27 și 28 Mai între orele 10:00 – 19:00 la The Ark Bucureșt, la #Creativo, cel mai mare eveniment din industria textilă.

Cei care vor decide să participe la ediția de primăvară 2017 #Creativo vor avea ocazia de a lua parte la o mare varietate de conferințe și ateliere legate de fashion, de antreprenoriat și de industria textilă. Cei prezenți vor putea beneficia de reduceri substanțiale la numeroase produse dar și cursuri de formare profesională.

La #Creativo vizitatorii vor avea șansa de a deveni pentru câteva ore designeri sau croitori, nu doar ca simpli spectatori, ci vor avea parte de o implicare reală în acest domeniu. Experții de la Atelierele ILBAH vor coordona aceste ateliere unde participanții își vor putea retușa propriile haine sau crea unele complet noi cu care vor pleca acasă.

#Creativo a pregătit și o serie de conferințe în spirit antreprenorial, de unde vizitatorii evenimentului pot învăța despre posibilitățile de finanțare pentru micile afaceri în industria fashion, accesarea fondurilor europene, comunicare și relații publice în modă și multe altele.
Brodat și Cusut nu vor lipsi de la această ediție #Creativo, și îi așteaptă pe vizitatori să testeze mașinile de cusut și brodat de la Brother, care pot fi de uz profesionist sau casnic. Lor li se vor alătura și alți furnizori importanți din industria textilă precum PRYM România.

#Creativo susține oamenii creativi și pasionați și astfel cei care își doresc să facă o achiziție în acest domeniu sau să învețe mai multe vor avea parte de reduceri substanțiale la mașinile de brodat și de cusut, dar și la diverse cursuri de formare profesională.
Mai mult, în cadrul evenimentului va fi organizată și o tombolă cu premii variate de la tipare de croitorie și mașini de surfilat și de cusut Brother la manechine și cursuri profesionale acreditate în domeniul fashion.
#Creativo va avea loc la The Ark București pe 27-28 mai, între orele 10:00 – 19:00. Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial www.club-creativo.ro și pe pagina oficială Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod