City Vision Magazine - o publicație de lifestyle și business cu un capital 100% românesc

În data de 1 decembrie se lansează un nou proiect românesc, ce poartă numele de City Vision Magazine, o publicație de lifestyle și business cu un capital 100% românesc, pe care o puteți găsi în principalele puncte de distribuție din București și din țară.

Pe rând, City Vision Magazine dezvăluie povești ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendințe în materie de modă și decorațiuni, prezintă cele mai atractive destinații turistice, face recomandări pentru timpul liber, cultură, oportunităţi de afaceri și multe alte aspecte de interes pentru publicul său.
Cu fiecare ediție, revista scoate din lumina tiparului pagini de conținut dedicate știrilor, celor mai importante evenimente, interviuri, pictoriale de modă și informaţii culturale. Pentru că toate lucrurile premium poartă o etichetă, coperta City Vision Magazine prezintă în fiecare dintre edițiile sale o personalitate marcantă al cărei interviu amplu, acordat în exclusivitate, se regăseste în paginile revistei.

Odată cu marea sărbătoare națională a României lansăm pe piață publicația City Vision Magazine, care aduce o nouă viziune asupra orașului în care trăim, cu valențe premium, dedicată atât oamenilor din lumea afacerilor, cât și celor care își doresc o gură proaspătă de aer în peisajul mediatic.
Proiectul s-a născut din dorința de a aduce o schimbare prin interviurile de calitate ale oamenilor de afaceri de succes şi are un capital 100% românesc! Nu lipsesc rubricile dedicate automobilelor, ceasurilor și bijuteriilor de lux sau ultimele tendințe în materie de modă de pe podiumurile internaţionale
”, a declarat Dorin Alexandru, directorul general al publicației.

Cătălin Botezatu a fost alegerea noastră pentru coperta primului număr al revistei deoarece acesta este o emblemă a României, un creator de modă unic și inedit, atât în țară, cât și peste hotare, un etalon al eleganței, rafinamentului și bunului gust.
Veți afla din interviul pe care ni l-a acordat informaţii despre universul său, totul de la modă la iubire și nu numai. Din paginile revistei nu lipsesc sfaturile de feng shui de care toți ar trebui să ținem cont, recomandările culturale și de shopping, interviuri cu scriitori internaționali, evenimentele principale din luna anterioară și multe alte surprize. Așa că vă invităm să pășiți în lumea City Vision Magazine!
” a conchis Andrada Cleopatra Părău, redactor-șef City Vision Magazine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod