Cea mai tare experiență a primăverii: Be Romania’s Next Big Vlogger

Coca Cola este în căutarea celui care poate fi The Next Big Vlogger, iar cei mai buni din domeniu sunt gata să îl găsească. Șapte dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România vor deveni mentorii a 14 finaliști care vor învăța timp de patru zile despre cum se face vlogging de calitate. În finală vor rămâne șapte, însă doar unul va fi Romania’s Next Big Vlogger.

Mikey Hash, băieții de la Noaptea Târziu, Anne-Marie Chelariu de la Vlog-ul de Marți, Laura Giurcanu, BROmania, Ilie’s Vlogs și Maximilian Ioan vor fi “antrenorii” tinerilor cu talent și potențial de vloggeri.

Fiecare va lansa o provocare video, urmând ca participanții în competiție să-și aleagă vloggerul preferat sau provocarea cu care aceștia rezonează și să încarce un video creat de ei pe site-ul www.nextbigvlogger.ro.

Aventura următorului vlogger începe în martie și se va încheia grandios în luna mai, când cel mai bun va câștiga marele trofeu. Campania de promovare va fi una amplă, în care vloggerii antrenori vor fi personajele principale, competiția fiind comunicată atât pe ambalaje (cu pozele lor pe dozele de Coca-Cola, Coca-Cola Zero și Coca-Cola Lime), cât și în online, pe panourile stradale din toată țara, în magazine sau prin proiecte speciale.

Până în finală, 14 norocoși vor ajunge în bootcamp-ul Coca-Cola, unde vor descoperi, alături de antrenorii lor, tainele internetului: cum să fii mereu în top, cum să creezi content de calitate sau cum să devii viral.
Iar cel care va câștiga competiția, nu doar că va fi un star al Youtube-ului, ci va apărea si pe dozele de Coca-Cola.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • janga alina pe 23 Mai 2017, 22:02
    vreau sa fiu in echipa lui max

    vreau sa fiu in echipa lui max

    1
    0

  • ardeleanu pe 25 Mar 2017, 17:16
    vreav sa fiu in echipa lui max

    vreau sa fiu în echipa lui max

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod