Brian și Anna-Maria Clement, din nou la București

După succesul conferinței de anul trecut, la care au participat peste 700 de persoane, BRIAN CLEMENT, Directorul Hippocrates Health Institute vine din nou în România la invitația Do Good Academy, o platformă internațională ce își propune să aducă împreună specialiști și oameni orientați către dezvoltare personală și un stil de viață sănătos și conștient. Brian Clement, Directorul Hippocrates Health Institute, unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative şi nutriţie, va susține luni, 13 martie 2017, la Hotel Caro, între orele 10.30 - 13.30, conferința intitulată “Stilul de viață Hippocrates”.

Intrarea este liberă.

Participanții vor putea obține informații clare despre enzime, alimente vii, anti-oxidanți și vor învăța cum să îmbunătățească nivelul energiei, rezistența, puterea, echilibrul emoțional și claritatea mentală.
Anna-Maria Gahns Clement, director executiv al Institutului Hippocrates va vorbi, alături de Brian, despre metodele naturiste de îngrijire în familie și în pediatrie.

Principalele puncte de discuție din cadrul conferinței vor gravita în jurul următoarelor întrebări: De unde ne luăm vitaminele și proteinele? Mai putem mânca alimente cu adevărat curate? Care e problema cu zahărul? Cum trebuie să combinăm alimentele? Mâncare gătită sau negătită? Trebuie să consumăm strict produse organice? Să mănâncam vegan? Cum rămâne cu alimentele alcaline? La finalul conferinței, participanții vor putea opta pentru un prânz oferit de Manuela Stamate Costea de la Rețetele Manuelei și se vor  bucura de un bufet suedez organic delicios, cu hrană vie, așa cum este servit la Hippocrates Health Institute.

Conferința va fi urmată de un atelier practic, pentru un număr limitat de persoane, unde participanții vor avea ocazia de a adresa mai multe intrebări vorbitorilor.

Temele adresate în cadrul atelierului sunt: “Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea si tratarea afecțiunilor”.

Aici, Brian și Anna Maria Clement vor împărtăși secretele rezultate din 50 de ani de cercetări clinice și experiență cu oamenii: metode pentru prevenirea afecțiunilor; tehnici pentru prelungirea speranței de viață; tehnici stravechi si actuale de re-echilibrare a sănătății; tehnici de vindecare ce pot fi realizate în propriul cămin (inclusiv pentru tăieturi, arsuri, infecții, probleme cu vederea, albire prematură și multe altele).

Atelierul își propune să demonstreze faptul că multe din informațiile despre nutriție pot fi mituri și că astăzi nu informația este importantă, ci sursa ei.

Inscrierile la conferința gratuită se fac pe www.dogoodacademy.ro. Locurile sunt limitate. Prețul prânzului pregatit de Retetele Manuelei este de 40 de lei. Prețul workshop-ului este de 160 RON, iar biletele se pot achiziționa de pe www.dogoodacademy.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod