Alternativă la depozitele bancare. Investiţia care-ţi garantează un randament anual de 6-9%

Într-o oază de linişte din nordul Bucureştiului, lângă pădurea Băneasa şi lacul Herăstrău, complexul Premium North Lane, format din 6 blocuri şi 370 de apartamente, reprezintă cea mai profitabilă oportunitate de investiţii personale. Ansamblul construit în cea mai modernă zonă a Bucureştiului oferă locuinţe de lux, mobilate, potrivite pentru mutare imediată sau investiţie sigură.

Analiştii economici prevăd continuarea trendului descendent al dobânzilor la depozite pe termen mediu, nefiind exclusă intrarea acestora pe teritoriu negativ. "Dobânda medie oferită pentru depozitele în lei s-a prăbuşit la minimul istoric de 1,07%, în iunie, de la nivelul de 1,09% atins în luna mai.

Pentru depozitele în euro, dobânda medie a fost de  0,41%. Sper ca românii să renunţe să mai fie captivi ai băncilor”, a declarat Marius Nicola, director general al Conlux Development, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Premium North Lane.

Potrivit reprezentantului Premium, investiţia economiilor deţinute într-un spaţiu locativ modern, de lux, gata mobilat, în cea mai căutată zonă a Capitalei, este una garantat profitabilă, aducând proprietarului un randament anual de 6-9%. Ansamblul Premium North Lane a fost construit pentru segmentul cel mai activ al populaţiei Capitalei, oferind acces facil către Aeroportul Henri Coandă şi către DN1.
Astfel, locaţia este perfectă pentru oamenii de afaceri, aproape de zona de corporaţii din nordul Capitalei, de ieşirea din Bucureşti, oferindu-le totodată acces la avantajele oraşului, dar şi posibilitatea de a evada, oricând, din tumultul specific unei metropole. Aproape este şi zona de cumpărături, Băneasa Shopping City, Metro, Bricostore, Carrefour, Mobexpert, Ikea fiind în proximitate.

Infrastructura zonei este complet nouă: canalizarea, alimentarea cu apa, reţeaua de gaze, cea de telecomunicaţii, corpurile de iluminare stradală. În zonă se află şi un mini market, un coafor şi o clinică medicală privată. Premium North Lane dispune de cele mai diverse tipuri de apartamente.

Locuințele au terase spaţioase şi grădini private, iar vederea este plăcută. Ansamblul este construit într-o locaţie cu spaţii verzi şi aer curat, diferenţiându-se de celelalte proiecte rezidenţiale din Bucureşti prin conceptul elegant, distins şi modern, la standarde europene. “Încă un avantaj al investiţiei într-un apartament North Lane este acela că, pe lângă faptul că îl cumperi gata mobilat, acesta poate fi deja închiriat. Economiseşti, astfel, timpul şi efortul pe care le-ai investi căutând un chiriaş pe termen lung”, a adăugat Nicola.

Dezvoltatorul Premium North Lane, Conlux Development, are o experiență bogată în domeniul imobiliar.

Conlux Development a construit ansamblul rezidenţial Green Arcades (complex de 10 vile în Herăstrău), blocurile de apartamente din apropierea Satului Francez (Cotruş 59, Virgil Madgearu 22, Danielopol 34), Premium North Lane (complex rezidenţial de 6 blocuri – 370 de apartamente - din zona pădurii Băneasa, Bd. Apicultorilor nr. 10, 12, 38A, 56, 70, Şos. Gh. I. Siseşti nr. 225 C) şi complexul Premium Regie, aflat în curs de finalizare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod