200 de oameni PRO au filmat timp de 32 ore și au folosit 150 metri pătrați de chroma pentru promo-ul de rebranding

Peste o săptămână, universul PRO va reuni toate canalele TV din grup sub același concept grafic, vizual, dar și la nivel de denumiri. Astfel, grupul PRO va avea o singură identitate, un singur concept, care va fi folosit pentru toate televiziunile din grup. Începând de luni, 28 august, toate canalele din grup vor avea elementul PRO în denumire, iar portofoliul de televiziuni va fi următorul: PRO TV, PRO 2 (Acasă TV), PRO GOLD (Acasă Gold), PRO X (Sport.ro), PRO CINEMA și PRO TV Internațional.

Pentru întregul proces de rebranding, echipa internă de marketing PRO a dezvoltat ideea, strategia, elementele grafice și toate materialele video necesare pentru lansarea noului concept-umbrelă pentru canalele PRO.


Rebrandingul PRO a fost și încă mai e, pentru că nu s-a terminat, un drum destul de complex și, pe alocuri, cu hurducături numai bune să salte creativitatea tuturor celor implicați. E unul dintre cele mai mari proiecte la care am participat și m-am bucurat foarte tare să lucrez alături de o echipă pusă pe fapte mari și cu multe, multe, multe resurse gata să rezolve problemele aparute pe parcurs. Ne-am dorit o schimbare importantă la nivel grafic, care să păstreze totuși acea “inimă” a PRO TV-ului alături de care am crescut cu toții și care să poată aduce împreună sub aceeași umbrelă toate celelalte canale.
Moștenirea PRO a fost punctul de plecare în tot ceea ce am făcut, după care, simplitatea și coerența au fost două direcții de care am ținut cu dinții. Ne-am dorit un PRO nou pentru telespectatori, însă un PRO care să continue în mod natural și să ducă mai departe cel mai puternic brand tv din România.”
, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

“Am pregătit pentru toți românii una dintre cele mai mari schimbări la nivel de brand prin care a trecut grupul PRO TV încă de la lansare. Sunt foarte mândră de rezultat și le mulțumesc tuturor colegilor care au fost și continuă să fie implicați în acest proces de rebranding! Suntem PRO!”, spune Lucia Antal, Marketing Director PRO TV.

Materialul video în care este explicată ideea din spatele procesului de rebranding, promo-ul campaniei, a fost realizat de echipa PRO în două zile de filmare, însă după mai mult de două săptămâni de pre-producție, în care au fost stabilite toate detaliile referitoare la idee, concept, locuri de filmare, echipă și încă 3 săptămâni de post-producție.

Timp de 32 de ore, peste 200 de oameni au fost implicați în producția acestui promo.

Pe versurile lui Gavin DeGraw, piesa Fire, vedetele PRO, printre care Adela Popescu, Andi Moisescu, Andreea Esca, Cătălin Măruță, Constantin Diță, Corina Caragea, Cove, Florin Busuioc, Florin Călinescu, Marius Moga, Mihai Dedu, Neti Sandu și Smiley, au întâmpinat în universul PRO toți telespectatorii curioși, avizi de informație, de noutăți, care doresc să experimenteze divertismentul și calitatea la cel mai înalt nivel. La această filmare au fost folosite peste 250 de cămăși colorate și 150 de metri pătrați de chroma, cu ajutorul căreia echipa de grafică PRO a reușit să creeze un univers fascinant.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod