Jucaria functionala perfecta - robotelul zambaret

Daca micutul tau iti da mereu batai de cap, pentru ca nu sta locului nicio clipa, ii poti oferi o jucarie functionala, care il va ajuta sa isi gestioneze mai bine timpul: un robotel zambaret...
Daca micutul tau iti da mereu batai de cap, pentru ca nu sta locului nicio clipa, ii poti oferi o jucarie functionala, care il va ajuta sa isi gestioneze mai bine timpul: un robotel zambaret de la Yellow Advertising, care ii va arata cat este ceasul si il va trezi dimineata, datorita functiei alarma.

Robotelul este extrem de simpatic, fiind confectionat dintr-un material flexibil. Astfel, cel mic se poate distra cu aceasta jucarie, miscandu-i manutele si picioarele si punand robotelul sa stea in orice pozitie doreste.


Mai mult decat atat, robotelul isi poate dovedi utilitatea si pe un alt plan: poate tine in brate pixurile si stilourile de care cel mic are nevoie la scoala, transformandu-se intr-un adevarat suport.



Caracteristici tehnice:


  • functie ceas;
  • functie alarma;
  • functioneaza cu o baterie de tip AG10.

Robotelul poate fi un cadou excelent pentru copilul tau sau, de ce nu, chiar si pentru copilul din tine. Il poti cumpara la pretul de 12 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod