Comicul Nae Lăzărescu, grav bolnav. Prietenii se roagă pentru el!

Rebeca De Rebeca
Adaugat pe 4 Noi 2013

Zvonurile care au apărut în iulie despre problemele de sănătate ale celebrului actor încep să se adeverească. Apropiaţii lui Nae Lăzărescu (71 de ani) se declară îngrjiroraţi de soarta acestuia.

Apariţiile din ultima perioadă au adus motive de îngrijorare fanilor şi colegilor marelui actor care spun că “se usucă pe picioare, e slăbit şi nu mai are vlagă”. Potrivit wowbiz.ro, comicul se confruntă cu probleme grave de sănătate care l-au făcut să frecventeze spitalele în ultimul timp. Dacă Nae Lăzărescu refuză să dezvăluie care este diagnosticul medicului, dând vina pe oboseală pentru perioada grea prin care trece, apropiaţii acestuia susţin că ficatul bolnav este adevărata cauză pentru aspectul slăbit şi bolnăvicios al actorului.

Şi noi ne facem griji pentru el. Nae Lăzărescu ştie ce are. Doctorii nu sunt prea optimişti. Săracul… e vai de el. Are probleme cu ficatul… Se usucă pe picioare, e slăbit, nu mai are vlagă, e palid, nu mai are putere… El nu vrea ca lumea să afle de ce suferă, şi familia ţine diagnosticul secret… E dureros, vă daţi seama. El nu vorbeşte cu noi despre asta atunci când ne întâlnim la spectacole. Şi parcă nici nu-ţi vine să-l întrebi când îl vezi cum e. Dacă îl întrebi, mai rău îl amărăşti. Face tratament, merge la control, dar sunt slabe şanse să se facă bine. Dumnezeu să-i dea sănătate pentru că e un om bun, un actor iubit. Poate face Dumnezeu o minune şi îşi revine. Face tratament, ţine regim alimentar. Are perioade în care se simte bine, e pe drumul cel bun, şi perioade în care îi e rău. Mai mult, şi spectacolele le-a rărit, nu mai merge oriunde, în ultima perioadă“, au declarat surse din anturajul lui Nae Lăzărescu pentru wowbiz.ro.

Mai mult in: ,

4 comentarii

Spune-ti parerea
Afiseaza: Cele mai recente | Cronologic
 • RoMania pe 5 noiembrie 2013 la 8:49 pm

  …… paiii….nea Corneleee ….daca era “Diva sau Vedeta” precum toate Zdrentele din ziua de astazi , ar fi “meritat” alt titluuuu ! ..asa ca “propasirea” Romaniei este , ca si , rezolvata !

 • DOINA pe 4 noiembrie 2013 la 4:12 pm

  AI DREPTATE , STIMATE CORNEL!

 • Ina pe 4 noiembrie 2013 la 4:03 pm

  Faptul ca autorul a trecut articolul in aceasta categorie denota cat de mult ne-am degenerat. Daca nu e cu sex, cu scandal cu batai, oamenii nu citesc. Sau cel putin asa crede mass-media.
  Si nu sunt departe de adevar din pacate. Majoritatea e atrasa doar de urat si ii lipseste total compasiunea.
  Nu cred ca articolul e pus aici intamplator.

 • Cornel pe 4 noiembrie 2013 la 3:35 pm

  Dacä boala incurabilä a unui artist, o treceti la rubrica SÄMANTÄ DE SCANDAL, atunci redactorul care a avut nerusinarea sä facä o asemenea impietate este nu sämântä ci UN MUNTE DE IMBECILITATE. Lasä-te domnule de scris, treci la säpat santuri, acolo e locul täu. RUSINE

Spune-ti parerea