Zâmbet nou cu Implant Direct. Nu rata promoția!

Oricâte eforturi am face pentru a arăta și a ne simți bine, pierderea dinților naturali își lasă urma asupra sănătății și frumuseții noastre ca orice traumă. Vorbim diferit, zâmbim mai puțin, iar încrederea în propriile forțe este redusă pe zi ce trece.
Cauzele pot fi multiple: carii, afecțiuni ale gingiilor, traumatisme locale, etc. Însă este important să știm întotdeauna care este soluția corectă pentru înlocuirea dintelui lipsă. Iar medicina dentară modernă a reușit să ne ofere o soluție sigură și eficientă: implantul dentar!

DENT ESTET, lider în servicii de medicină dentară în România, ne recomandă să alegem Implant Direct (Elvetia), care propune folosirea implanturilor produse de una dintre cele mai populare companii din domeniu la nivel mondial și realizate de o echipă de medici implantologi certificată internațional.

3 Beneficii ale IMPLANT DIRECT (ELVETIA)

Echipa de medici implantolologi, cu specializari in SUA si Europa, are experiență în realizarea implantului dentar cu un grad mare de precizie, răspunzând tuturor cerințelor estetice.
De aceea, implanturile realizate aici au cea mai mare rată de succes, fapt confirmat de pacienții clinicii

Lipsa durerii este un alt beneficiu major. Interventia este realizată fără durere, prin folosirea procedeului de anestezie potrivit și îngrijirea dedicată, oferită de personalul DENT ESTET

Implantul dentar are o garanție de 10 ani, fapt care certifică standardele înalte de calitate și oferă siguranța că IMPLANT DIRECT este alegerea corectă

Daca ți-ai pierdut unul sau mai mulți dinți naturali, acum este momentul să îți recapeți sănătatea și frumusețea dentară:

Alege în luna august IMPLANT DIRECT (Elveția) și beneficiezi de 100 Euro REDUCERE!

Ce spun specialiștii?

Metodele moderne şi materialele de ultimă oră, cumulate cu expertiza unui medic specializat în implantologie, vă pot garanta un rezultat pe măsură.

“O operaţie de implant dentar poate fi considerat un succes când depășește perioada de 1 an.
De asemenea, eșecurile sunt fie premature, în cursul primelor 2 luni, fie târzii, până la 1 an. Garanția oferită pacientului este atât pentru mine ca medic, cât și pentru pacient, dovada siguranței unui tratament reușit.”
, afirmă dr. Dragoș Calangiu, medic specialist în Implantologie dentară la DENT ESTET

Grăbește-te și programează vizita la medicul specialist implantolog! Acum este momentul să te bucuri de un zâmbet nou!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod