Sănătatea dinţilor. Ce presupune airflow-ul şi cum ajută el dantura



Previne apariţia cariilor


Airflow-ul curăţă foarte bine spaţiile interdentare, prevenind apariţia cariilor. Nu acţionează asupra structurilor dentare, în sensul de a le reduce grosimea, ci numai asupra depozitelor de pe suprafaţa smalţului, lăsând dinţii curaţi şi lustruiţi.

Dr. Alexandra Mircea continuă: "Aduce un mare plus şi în cazul pacienţilor parodontopaţi. Există un anumit tip de airflow care utilizează o pulbere de glicină în acest caz, cu particule mult mai fine, care este folosit în igienizarea pungilor parodontale".

De asemenea, airflowul se foloseşte pentru pregătirea suprafeţelor dentare înainte de aplicarea aparatelor ortodontice, înainte de sigilarea dinţilor (pentru curăţarea eficientă a suprafeţelor ocluzale) sau de cimentare a coroanelor sau faţetelor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sanziana pe 8 Mar 2016, 10:26
    E 8 martie azi!!!

    Si siteul acesta se numeste eva.ro!!!! De ce nu avem stiri cu ziua femeii? Cu faptul ca aceasta zi e internationala? De ce nu sunt stiri despre femei puternice, importante, delicate sau care ne inspira? De ce nu e nimic despre egalitatea de gen? Nu vreau sa citesc despre igienizarea dintilor si despre Valentina Pelinel azi!!! Mie mi-ar fi jena in locul vostru...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod