Reinventeaza-ti zambetul cu aparatul dentar invizibil WIN

Te-ai gandit sa porti aparat dentar, dar te sperie ideea de a-ti ascunde zambetul in spatele bracketilor pentru o perioada indelungata de timp? Acum nu mai ai niciun motiv sa refuzi tratamentul ortodontic pentru ca ai la dispozitie o serie de aparate dentare invizibile. Exact, invizibile! Sunt acele aparate miraculoase care se aplica pe fetele nevazute ale dintilor, indreptandu-ti dintii fara ca cei din jur sa observe.
Adus in premiera in Romania de catre dr. Iana Dila, specialist in Ortodontie in cadrul DENT ESTET, aparatul dentar lingual, fie el INCOGNITO sau WIN, te ajuta sa obtii un zambet de invidiat fara durere, indiferent de varsta sau complexitatea tratamentului. Mai mult, in majoritatea cazurilor, dupa doar doua luni de la inceperea tratamentului, primele rezultate incep sa apara.

Daca iti doresti un zambet perfect, la DENT ESTET ai un pret special la aparatul dentar invizibil WIN: reducere de 2000 de RON pentru ambele arcade.
Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in aplicatia de Facebook pana la data de 5 aprilie 2014, sa descarci voucher-ul de reducere, valabil pana la 30 aprilie 2014, si sa relizezi o programare la una dintre clinicile DENT ESTET, daca esti adult sau DENT ESTET 4 Teens, daca esti adolescenta sau ai un adolescent in familie.

Ce trebuie sa stii despre aparatul dentar WIN?

Spre deosebire de aparatele dentare clasice, bracketii aparatelor linguale sunt realizati personalizat prin proceduri moederne de scanare computerizata, fiecare avand o forma anatomica unica.

Datorita structurii si modalitatii de montare pe partile nevazute ale dintilor, acest tip de aparat asigura pacientilor un grad minim de disconfort si elimina riscurile aparitiei defectelor de vorbire si senzatiei neplacute, specifice aparatelor clasice.

Daca in cazul aparatelor ortodontice clasice igiena orala este mai dificila si necesita o atentie sporita, aparatul dentar lingual faciliteaza procesul de curatare a dintilor datorita aplicarii bracket-urilor pe interior.
Acest lucru ajuta si prin diminuarea riscurilor de aparitie a cariilor, suprafata linguala fiind mult mai rezistenta.

In cazul aparatelor dentare invizibile, durata tratamentului este mult mai scurta. Datorita actiunii exacte si a materialului din care este facut, aparatul dentar lingual ne ajuta sa reducem numarul de vizite la stomatolog si sa obtinem astfel rezultatele dorite mai rapid si mai eficient.

Un zambet sanatos este un zambet frumos! Nu rata promotia!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod