O transformare uimitoare a zambetului tau cu fatetele LUMINEERS

Imposibil sa nu ti se fi intamplat sa admiri zambetul perfect al unei vedete cunoscute si sa-ti doresti sa poti zambi perfect cu naturalete. Pentru cei care nu s-au nascut cu dantura visata, aflati ca puteti schimba acest lucru si, totodata, si infatisarea.

Imposibil sa nu ti se fi intamplat sa admiri zambetul perfect al unei vedete cunoscute si sa-ti doresti sa poti zambi perfect cu naturalete. Pentru cei care nu s-au nascut cu dantura visata, aflati ca puteti schimba acest lucru si, totodata, si infatisarea.

 

Specialistii in estetica dentara de la DENT ESTET iti recomanda cu incredere fatetele dentare LUMINEERS pentru o transformare uimitoare a zambetului tau!

Multumita inovatiilor in stomatologia cosmetica, vizita la medicul dentist a devenit modul de obtinere a unei transformari a zambetului. Fatetele dentare LUMINEERS au devenit accesoriul cel mai de pret a peste 500.000 de oameni doar in SUA si reprezinta apanajul vedetelor din intreaga lume.

LUMINEERS este modalitatea cea mai eficienta de a obtine zambetul mult visat, fara durere si in conditii de maxim confort.

DOAR 2 vizite la dentist

Aplicarea fatetelor dentare se realizeaza dupa consultul stomatologic cu care se incepe orice tratament, in care medicul dentist stabileste impreuna cu tine forma, culoarea si dimensiunea fatetelor dentare.

Iti alegi zambetul dinaintea tratamentului

In prima sedinta poti vedea chiar rezultatele finale inainte de efectuarea tratamentului multumita programului DSD- Digital Smile Design care iti ofera sansa vizualizarii zambetului tau post tratament.
Echipa noastra de medici dentisti s-au specializat in estetica dentara cu experti in domeniu din SUA, Germania, Franta si Elvetia.

Beneficiile fatetelor dentare LUMINEERS recunoscute in intreaga lume pentru calitatea superioara si beneficiile incontestabile pentru purtatori
1. Nu necesita slefuirea dintelui. Fiind extrem de subtiri (0,3 mm), nu se intervine asupra dintelui. 
2. Tratamentul este reversibil. Fatetele se pot scoate oricand doreste pacientul.
3. Nu necesita fatete provizorii. Spre deosebire de alte tipuri de fatete dentare, care necesita slefuirea dintelui pentru a putea fi aplicate si pentru a avea un aspect natural, in cazul tratamentului cu Lumineers nu este necesara aplicarea unor fatete dentare provizorii, care sa mascheze dintele natural.
4.
Nu apare sensibilitate la nivelul danturii dupa tratament.
Fiind un tratament minim invaziv ce nu necesita slefuirea dintelui, dupa aplicarea fatetelor dentare Lumineers nu apare sensibilitate la nivelul danturii, ca in cazul anumitor tipuri de fatete dentare.
5. Garantie. Lumineers sunt realizate in USA si sunt personalizate in functie de necesitatile si dorintele fiecarui pacient. Datorita precizie cu care sunt fabricate, aceste fatete dentare ofera siguranta unui tratament reusit si durabil in timp.

In reteaua DENT ESTET te poti bucura pana la 30.11.2012 de promotia pentru LUMINEERS: 7 fatete dentare + 1 gratuita sau 12 fatete dentare + 4 gratuite.


Ca sa afli cum te poti bucura si tu de un makeover, programeaza-te acum la specialistul DENT ESTET!

Cu LUMINEERS zambetul tau va avea un aspect incredibil instant!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod