implantul 100% din ceramica

Inovație în stomatologie: implantul 100% din ceramică, disponibil și la noi în țară

Implantul 100% din ceramică este disponibil și la noi în țară. Atât coronița, cât și implantul pe care medicul îl fixează în os pot să fie din ceramică pură.
Acest lucru este deosebit de important, deoarece astfel nu se mai vede la bază culoarea gri cum apare în urma implanturilor metalice. La implantul metalic există riscul să fie afectat aspectul estetic al gingiei. Transparența naturală a gingiei poate lăsa, în unele cazuri, să se vadă culoarea gri a metalului. Cu implantul din ceramică acest risc este eliminat, gingia își păstrează colorația normală și te bucuri de un zâmbet natural.

”2018 este anul unei revoluții în implantologia românească, datorită implantului din ceramică pură.
Aceasta înseamnă că nu numai coroana este din ceramică, ci și implantul pe care medicul îl fixează în os și care până acum era metalic”
, spune dr. Cristian Csapo-Martinescu, Membru al Academiei Internaționale de Implantologie Ceramică și ambasador Straumann Pure Ceramic.


Implantul 100% din ceramică, soluție excelentă pentru dinții din față


Acest implant se dovedește a fi foarte util în cazul în care trebuie să-l faci în zona frontală. Astfel nu mai trebuie să te înrgijorezi cu privire la acea colorație gri care apărea uneori în urma implantului metalic. 

”Avem din ce în ce mai mulți pacienți ce au nevoie de implanturi dentare în zona frontală.
Teama principală a tuturor până acum era această colorație gri care ar fi fost evidentă. Soluția pentru ei, dar nu numai, este implantul 100% ceramic”,
spune specialistul despre implantul care este disponibil de anul acesta în clinicile Dent Estet. 

Implant metalic versus implant 100% din ceramică
 

3 avantaje principale ale implantului 100% din ceramică


Este mai rapid

De asemenea, un alt avantaj al implantului dentar 100% din ceramică este faptul că atât implantul cât și bontul (șurubul) sunt inserate în cadrul unei singure intervenții În general, în cazul implantului metalic, această operațiune se realiza în două intervenții. 

Se vindecă mai repede

Potrivit specialiștilor, integrarea osoasă este imediată, astfel că perioada de vindecare este extrem de rapidă. Conform unui studiu publicat de Straumann, rata de succes a implantului Pure Ceramic după 3 ani este de 97,5%.
De asemenea, se oferă garanție pe viață.

Este cea mai bună soluție pentru persoanele cu diabet și osteoporoză

Acest implant este mai compatibil cu organismul decât implantul metalic, astfel că este prima opțiune pentru pacienții cu diabet și osteoporoză. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod