În România, doar 30% dintre adulți au toți dinții naturali

DENT ESTET lansează, în premieră, „ImplantConnect” - un program de informare și educare privind implantul dentar.

În România, 2 din 3 adulți au declarat că nu mai au toți dinții naturali, fapt ce plasează țara noastră printre ultimele locuri în Uniunea Europeană1 în ceea ce privește sănătatea dentară. Media la nivel european este 59%, cu unsprezece procente mai puțin față de țara noastră. În plus, doar 7% dintre europeni au declarat că s-au simțit jenați cel putin o dată pe parcursul unui an de aspectul estetic al zâmbetului lor, pe când procentajul pentru România este mai mult decât dublu (16%).


ImplantConnect – Primul seminar de informare pentru pacienți cu privire la implantul dentar

DENT ESTET, liderul pieței de servicii stomatologice private din România, lansează „ImplantConnect”, un program de informare și educare privind implantul dentar, unic în țara noastră. În cadrul acestuia, specialiștii DENT ESTET oferă actualilor și potențialilor pacienți informații complete și personalizate despre nevoile pe care le au și despre soluțiile optime de redobândire a zâmbetului.


Raportat la ponderea mare a adulților care au nevoie de implanturi dentare, numărul intervențiilor de acest fel este încă scăzut în România, principalele bariere fiind anxietatea cauzată de complexitatea intervenției, neconștientizarea nevoii sau accesul dificil la informații de încredere2. ImplantConnect este soluția pentru eliminarea acestor bariere.” – dr. Oana Taban, CEO& Fondator DENT ESTET.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod