Colgate Sensitive Pro-Relief calmeaza instantaneu durerea provocata de sensibilitatea dentara!

Simti o durere ascutita a dintilor atunci cand bei lichide reci sau fierbinti? Sau cand mananci inghetata?

Simti o durere ascutita a dintilor atunci cand bei lichide reci sau fierbinti? Sau cand mananci inghetata?


Este posibil ca, la fel ca mii de alte persoane, sa suferi de sensibilitate dentara, afectiune care apare odata cu retragerea gingiilor, cand partea dintilor neprotejata de smalt devine descoperita. Acest fapt produce expunerea dentinei si a miilor de cai microscopice care duc direct la terminatiile nervoase ale dintilor. Atunci cand dintii intra in contact cu ceva fierbinte, rece sau dulce, senzatia ajunge direct la terminatiile nervoase ale dintilor, provocand durerea asociata sensibilitatii dentare.


Vestea buna e ca acum exista un remediu revolutionar care calmeaza durerea instantaneu, cu efect de lunga durata.


Colgate Sensitive Pro-Relief, care are la baza tehnologia unica Pro-Argin™, este singura pasta de dinti care, prin aplicarea direct pe portiunea sensibila a dintelui, elimina instantaneu senzatia de disconfort si durere specifica sensibilitatii dentare. In plus, periajul zilnic duce la calmarea de durata a acestei afectiuni.

Mai mult, spre deosebire de majoritatea pastelor pentru dinti sensibili care doar amortesc durerea, Colgate® Sensitive Pro-Relief™ actioneaza prin sigilarea canalelor care duc la terminatiile nervoase ale dintilor sensibili, si formeaza o bariera protectoare ce blocheaza durerea.


Formula revolutionara a noii paste de dinti Colgate Sensitive Pro Relief are la baza Tehnologia Pro-Argin™, care este diferita de alte tehnologii desensibilizante, pentru ca foloseste o combinatie speciala de arginina, si un compus insolubil de calciu.
Cercetarile arata ca arginina, un aminoacid, este un component natural al salivei cu efect protector, care ofera beneficii sanatatii orale.

Moleculele de arginina ajuta la formarea unui strat mineral bogat in calciu pe suprafata dintilor, care sigileaza canaliculele si blocheaza transmiterea stimulilor care activeaza terminatiile nervoase, provocand durerea. De asemenea, stratul mineral rezista atacului acid, cum este cel provocat de anumite bauturi acide sau carbogazoase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod