Ziua copilului, sarbatorita prin intreceri sportive

Facebook Twitter Comenteaza
Ziua copilului, sarbatorita prin intreceri sportive
Ziua copilului va fi sarbatorita in aer liber cu multa miscare, amuzament, premii si o multime de suprize pentru cei mici. Timp de 2 zile parintii, 29 si 30 mai, bunicii si copiii sunt asteptati in parcul Tineretului din Bucuresti pentru a participa impreuna la jocuri sportive in care isi vor putea demonstra calitatile de adevarati campioni.

Toate concursurile si activitatile presupun participarea in echipe formate din copii si parinti, astfel incat acestia au ocazia de a se distra impreuna.

"Pentru parinti, nu este nimic mai frumos decat sa isi vada copilul fericit si sanatos.
De aceea, evenimentele organizate de noi promoveaza in acelasi timp miscarea in aer liber pentru sanatatea celor mici, dar le asigura si un weekend de joaca. Ne dorim ca la final sa aducem zambetul pe chipul copiilor si ce metoda mai buna de a-i face pe copii sa zambeasca daca nu prin joc? In plus, vrem sa transformam ziua de 1 Iunie intr-o o zi in care parintii isi petrec timpul alaturi de copiii lor, jucandu-se si distrandu-se impreuna,
" declara Ana-Maria Stanca, Group Brand Manager Beverages in cadrul Nestle Romania.

Actiunea se va desfasura in zilele de sambata (29 mai) si duminica (30 mai), in intervalul orar 10.00 – 16.00.
La sfarsitul zilei, vor fi organizate tombole cu premii la care participantii pot castiga, prin tragere la sorti, 6 premii constand in jucarii, precum Lego sau Puzzle-uri.

Evenimentele se vor desfasura simultan in cinci orase din tara: Bucuresti (Parcul Tineretului), Iasi (Parcul Copou), Timisoara (Parcul Dacia), Cluj (Parcul Central) si Brasov (Parcul Nicolae Titulescu).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod