Zeci de mii de cadouri pentru copiii nevoiasi

Facebook Twitter Comenteaza
Zeci de mii de cadouri pentru copiii nevoiasi

Ca in fiecare an, incepand din 2001, Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther-Filiala din Timisoara cu sustinerea Kinderzukunft Rudolf Walther Stiftung din Germania si a Clubului "Round Table" organizeaza in perioada 6-10 decembrie Campania de distribuire a pachetelor de Craciun.


Actiunea a inceput in Germania in luna august cand s-a dat startul in colectarea pachetelor de Craciun facute de catre copiii germanii pentru copiii din Romania. Pachetele au fost apoi incarcate in 11 autotrenuri si aduse in tara in luna decembrie cu ajutorul a saptezeci de voluntari ai clubului "Round Table" Germania (cavalerii mesei rotunde).

Anul acesta campania a atins cote neasteptate si astfel urmeaza sa fie distribuite un numar de aproximativ 45.000 de pachete de Craciun.
Acestea vor oferi un motiv de bucurie beneficiarilor campaniei si anume copii nevoiasi din centre de plasament scoli speciale scoli generale si gradinite.

Valoarea unui astfel de pachet este de 5 euro el continand dupa caz dulciuri jucari rechizite etc.

Din totalul de 45.000 de mii de pachete o treime va fi distribuita in Timis pentru ca aici a inceput acum opt ani aceasta campanie iar restul in alte zone sarace ale tarii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod