Workshop de nutriţie conştientă

Facebook Twitter Comenteaza
Workshop de nutriţie conştientă

Miercuri, pe 29 septembrie înveţi să adopţi obiceiuri alimentare noi şi sănătoase.

 

Dacă eşti interesată de alimentaţia ta şi consideri actul de a mânca mai mult decât un automatism, atunci seminarul este pentru tine.

În ultima vreme au apărut o mulţime de cărţi, emisiuni şi cursuri privind alimentaţia. Şi totuşi subiectul este tratat în continuare dintr-o perspectivă limitată.

Accentul cade cel mult pe CE mâncăm, dar aproape niciodată pe CUM mâncăm. Şi astfel, chiar dacă am început să ne interesam de diete, minerale, enzime, nutrienţi, alimente bio şi aşa mai departe, mâncăm în continuare pe fugă, în timp ce conducem, în pat, uitându-ne la televizor, scriindu-ne proiectele la calculator sau certându-ne cu iubitul la telefon. Adică facem toate aceste lucruri în timp ce habar nu avem ca mâncăm.

Acest seminar nu este un curs teoretic despre nutriţie, gastronomie sau slăbire.
"Este un seminar născut dintr-o trăire personală, aceea a sănătăţii ca experienţă integrată, în care se reflectă atenţia echilibrată acordată tuturor aspectelor vieţii. Este un seminar despre experienţa deschiderii conştiinţei către acele lucruri pe care mintea modernă le consideră adesa prea banale pentru a merita atenţie: hrana şi relaţia cu hrana, inteligenţa trupului, ritualul mesei, emoţia aromei, graţia de a fi hrănit", explică Dana Lupu, terapeutul care va susţine seminarul.

Seminarul se va ţine la sediul Asociaţiei de Terapii Transpersonale şi costă 150 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod