Work-shop pentru parinti: "Prima separare de familie"

Facebook Twitter Comenteaza
Work-shop pentru parinti:

Separarea de familie este un efort pe care fiecare copil il face atunci cand incepe cresa, gradinita sau scoala. Alt loc, alte persoane, alte activitati, alt program si multe trairi care aduc in discutie legaturile familiale, ceea ce se intampla intre el si parintii lui, intre el si colegii lui.

Separarea face parte din crestere, din adaptarea la locuri si situatii noi, din integrarea in social. Cum prezentam ca parinti necesitatea gradinitei, scolii, separarii de familie pentru o perioada din zi micutilor nostri? Vom incerca impreuna sa raspundem acestei intrebari dar si altora pe parcursul a doua ore si jumatate, in cadrul work-shop-ului cu tema: "Prima separare de familie - intrarea la gradinita / scoala".                      

Work-shop-ul se desfasoara pe 24 aprilie, ora 10, la gradinita Curcubeul Magic din strada Intrarea Andrei Barseanu, nr.
3 (langa Posta Vitan), va fi sustinut de psiholog Anca Munteanu si psiholog Claudiu Ganciu si va cuprinde o prezentare, discutii cu participantii si o parte practica. Se adreseaza parintilor dar si altor persoane interesate de aceasta tema. Inscrieri la telefon 0722 453 906 sau cpap.claudiu@gmail.com. Costul este de 50 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 13 Apr 2010, 01:29
    Munca platita mai bine ca la patron

    Muncă uşoară ce presupune postarea de anunţuri publicitare asemănător acestuia. sa primesti site personalizat si la fiecare inregistrat de pe situl tau primesti in contul de ing 50 ron+ 10 ron de indirect Id :munca_la_domiciliu88

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod