Unghiile "vorbesc" despre vitaminele si mineralele lipsa

Trebuie doar sa le analizezi cu atentie! Unghiile iti pot indica foarte excat deficientele de vitamine si minerale cu care se confrunta organismul tau

Unghiile subtiri si cu pete albe Corpul tau are nevoie de zinc. Trebuie sa consumi: legume, fasole boabe, ciuperci, cereale integrale, drojdie de bere. Unghiile deformate si zimtate Corpul tau are nevoie de fier si vitamina A. Trebuie sa consumi: legume verzi, morcovi, pepene, dovleac, carne rosie. Unghiile fragile Corpul tau are nevoie de biotina.
Trebuie sa consumi: ciuperci, grepfrut, pepene rosu, banane, capsune. De asemenea, se prea poate sa ai nevoie si de fier, pe care-l poti obtine, consumand carne rosie, legume verzi si morcovi. Unghiile cu striatii verticale sau orizontale Corpul tau are nevoie de vitamina B. Trebuie sa consumi: morcovi, spanac, orez brun, pepene, nuci. Unghiile care cresc foarte greu Corpul tau are nevoie de zinc. Pielitele descuamate Corpul tau are nevoie de alimente bogate in acid folic.
Trebuie sa consumi: orz, tarate, legume, linte, ciuperci, portocale, guava, legume verzi. De retinut! Este foarte important sa nu iei prea multe suplimente alimentare pentru a imbunatati sanatatea unghiilor, deoarece o cantitate prea mare a unei vitamine poate face unghiile fragile si casante. In schimb incearca sa-ti iei necesarul de vitamine si minerale din alimente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod