Un site dedicat pacientilor care sufera de boli inflamatorii intestinale


Facebook Twitter Comenteaza
Un site dedicat pacientilor care sufera de boli inflamatorii intestinale
Asociatia Persoanelor cu Boli Inflamatorii Intestinale din Romania (ASPIIR), lanseaza site-ul www.aspiir.ro, cu sprijinul companiei farmaceutice MSD Romania. Acesta este o platforma de comunicare interactiva prin intermediul careia toti cei interesati pot afla mai multe detalii despre bolile inflamatorii intestinale atat de la pacienti cat si de la medici specialisti.

"Am decis sa sprijinim initiativa ASPIIR deoarece consideram ca asociatiile de pacienti reprezinta un partener important in cadrul sistemului de sanatate si o mai buna informare a pacientilor conduce la o imbunatatire a calitatii vietii",
a declarat Florentin Scarlat, External Affairs & Communicartions Manager, MSD Romania.


www.aspiir.ro se adreseaza persoanelor care sunt in cautarea unei platforme informationale ce asigura suport medical in tratarea si prevenirea bolilor intestinale inflamatorii. Portalul prezinta detalii despre formele, simptomele, cauzele si optiunile de tratament ale bolilor inflamatorii intestinale - rectocolita ulcero-hemoragica si boala Crohn, detalii relevante despre incidenta acestor boli la noi in tara precum si sfaturi legate de nutritie si dieta.

Accesand site-ul si inregistrandu-se in baza de date, vizitatorii pot primi sfaturi direct de la specialistii gastroenterologi in sectiunea „Intreaba medicul”, pot discuta pe forum despre diferite simptome, nutritie, analize medicale sau pot cere recomandari in ceea ce priveste alegerea unui cabinet medical.
Saptamanal, pe site vor fi postate informatii medicale de ultima ora, recenzii si concluzii de la intalnirile pacientilor, cat si diete speciale pentru pacientii care sufera de boli inflamatorii intestinale. In plus, vizitatorii www.aspiir.ro au posibilitatea de a se abona la newsletter-ul lunar, pentru a fi primii care afla cele mai importante stiri din domeniu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod